marți, 14 martie 2023

VĂ VEȚI VEDEA VIAȚA CARE A TRECUT! – Carbonia, 8.03.2023

Vocea Mea va fi auzită de toți oamenii. Eu sunt Lumina lumii! Eu sunt Cuvântul făcut Trup! Eu sunt Dumnezeul Iubirii! Eu sunt Creatorul!

Priviți, oamenilor, bolta cerească: planetele se mișcă deja, stelele dansează pe cer! Iată, timpul venirii Mele este foarte aproape! Meditați, voi toți, meditați!

La sunetul ultimului shofar, cerurile se vor deschide și bolta cerească va fi colorată de o lumină necunoscută oamenilor:

Veți fi învăluiți în iubire, inimile voastre vor arde de bucurie și lumina vă va lumina mințile. La chemarea Mea, veți intra într-o nouă dimensiune:

·       Vă veți vedea viața voastră care a trecut,

·       Vă veți analiza greșelile și vă veți pleca în fața Mea;

·       Îmi veți cere iertare pentru toate păcatele voastre.

Îi voi ridica pe copiii Mei la Mine și îi voi pune în starea Mea: îi voi fi umple de Duhul Sfânt; în înălțarea lor către Mine, Dumnezeul lor Iubitor, vor cunoaște Viața Nouă. Cei aleși ai lui Dumnezeu vor intra în Noua Dimensiune, unde vor trăi în Mine.

Ultimii Mei Apostoli, cei care vor avea sarcina de a se întoarce pe Pământ pentru a duce la bun sfârșit planul de salvare, vor avea puterea de a alunga demonii și de a vindeca bolnavii. Ei vor avea LUMINĂ ÎN OCHI, vor reflecta din Mine și cei necredincioși, cei care Mă vor nega chiar și atunci când Mă vor vedea, se vor pleca la trecerea lor, pentru că vor înțelege în sfârșit că Dumnezeu este Cel Puternic și că numai EL SINGUR ESTE MÂNTUIREA.

AURORA BOREALĂ SE AFLĂ ACUM ÎN FAȚA LUMII!

LA TUNETUL PUTERNIC AL CONJUNCȚIEI A DOUĂ STELE CARE SE CIOCNESC, OAMENII VOR TREMURA, VOR VEDEA ȘI VOR TRĂI UN EVENIMENT NEMAIÎNTÂLNIT PÂNĂ ACUM; MULȚI SE VOR TEME, DAR COPIII LUI DUMNEZEU VOR ÎNȚELEGE CĂ A VENIT CEASUL SALVĂRII LOR.

Vă îndemn să vă întoarceți la MINE "PURIFICAȚI", ca nu cumva să vă găsiți în această împrejurare într-o durere mai mare, din cauza păcatelor voastre. NAȚIUNILE BELIGERANTE SUNT PREGĂTITE, DEJA ALINIATE PENTRU

        ATACUL CARE VA VENI PE NEAȘTEPTATE.

- A VENIT CEASUL AL TREILEA, ...

- MĂCELUL VA FI MARE,

- MULȚI OAMENI VOR CĂDEA,

- CERUL VA FI ACOPERIT DE NORUL MORȚII: ...  ATAC NUCLEAR!!!

- GIGANȚII MORȚII ÎȘI VOR TUNA PUTEREA!

        MOARTEA VA FI ÎN FIECARE COLȚ AL PĂMÂNTULUI!

Ajunge! Voi pune capăt puterii lor prin intervenția Mea.

EU, DUMNEZEU! Atunci voi tuna răzbunarea MEA: Voi sfâșia cerurile și îi voi lovi pe demonii blestemați, pe cei care nu au avut milă de semenii lor.

Voi pune capăt giganților morții!

Îmi voi ridica copiii din mizerie!

Voi răsturna situația... Gata! AMIN.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/03/12/vedrete-la-vostra-vita-passata/

Un comentariu: