marți, 28 martie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 22 MARTIE 2023 - Care noapte

"Copiii Mei, v-am spus că dușmanul și cei răi care dețin puterea în lumea voastră vor căuta să înlăture de pe pământ tot ceea ce este de la Mine și vedeți deja dovezi în acest sens. Fiți conștienți că nu puteți face nimic pentru a împiedica aceste lucruri să se întâmple, deoarece ele trebuie să se întâmple pentru ca tot Cuvântul Meu sfânt să se împlinească și Eu să vă pot chema acasă.

Deși există o mare tristețe în rândul poporului Meu de pe pământ din cauza acestor lucruri, în ceruri există bucurie că totul se face conform Cuvântului Meu.

Faceți ca timpul care v-a mai rămas să conteze, copii, pentru că nu știți care va fi ultima voastră noapte pe pământ și un eveniment care va veni în curând va lua multe, multe suflete într-o singură noapte, fără niciun avertisment în prealabil. Va părea ca orice altă noapte, dar zeci de mii nu se vor trezi pe pământ, ci aici, în eternitate.

Nu amânați să faceți ceea ce v-am chemat să faceți, pentru că timpul este esențial. Nu vă temeți de ceea ce va veni, căci vă țin în palma mâinii Mele puternice până când va veni vremea să vă întoarceți acasă la Mine"

https://www.facebook.com/photo?fbid=523910109905353&set=a.403808015248897

Un comentariu: