marți, 28 martie 2023

PAȘTELE ACESTA VA FI MĂREȚ PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU! - Carbonia, 11 martie 2023

Preasfânta Maria spune:

Păstrați-vă credința! Nu vă pierdeți credința, mergeți înainte, colaborați la această lucrare pe care Isus v-a pus-o în mâini, ajutați-o să crească. Sunteți acum la sfârșitul unui timp, cursa este la final, linia de sosire este marcată, puneți-vă toată ființa în această chemare.

Mângâiați-L pe Domnul vostru Isus, Stăpânul vostru, Totul vostru. Dați-i tot ce aveți, dați-i inima voastră, dați-i iubirea voastră, dați-i viața voastră, copiii mei, viața voastră de zi cu zi puneți-o în mâinile Lui.

Doamne Dumnezeul meu, câtă dragoste, câtă iubire ai dat copiilor Tăi, cât de mare ai fost să înfrunți chiar și o moarte atât de sângeroasă pe acea cruce... Iubirea Ta, Isuse, nu a fost recunoscută de această Omenire! Din nou, încă și astăzi Te respinge, nu Te recunoaște, nu Te vrea lângă ea! O, Isuse, Fiul meu, iubitul meu, Răscumpărătorul lumii, ce durere Ți-a provocat această Omenire, ce durere! Cu toată ființa Ta ai coborât pe acest Pământ pentru a înfrunta acest plan de mântuire, pentru a-l pune pe om într-o condiții de mântuire, pentru a-l elibera din lanțurile morții, pentru a-l smulge din ghearele Satanei... Dar omul este orb, îl îmbrățișează pe Satana, îmbrățișează răutatea lui și devine ca el, rău în inima lui, o ființă josnică.

Sunteți ființe josnice, copiii Mei, vă atacați unii pe alții, vă omorâți unii pe alții. De ce ați ajuns în acest punct, de ce, copiii mei? De ce? Cu ce veți rămâne după aceea, cu ce veți rămâne? Totul va fi pierdut, chiar și puterea care va exista pe acest Pământ sau pe care cel puțin vi s-a promis că o veți avea pe acest Pământ, nu o veți avea niciodată, niciodată, copiii mei, pentru că totul va cădea, totul va cădea, copiii mei! Ați înțeles că acest Pământ va fi nimicit? Totul va fi ars de focul purificator? Totul, nu va sta în picioare piatră peste piatră.

Acum voi, copiii mei, alegeți să trăiți o viață de iad! Acest Paște va fi măreț pentru copiii lui Dumnezeu, după care se vor face alegerile și cei care L-au renegat pe Dumnezeu vor intra în marea ruină care va veni pe acest Pământ. Iadul va fi dezlănțuit pe acest Pământ!

Voi încă nu credeți, vreți să o simțiți pe pielea  voastră și Domnul vă va îndestula și cum vă va îndestula... El vă va purifica ca aurul în creuzet, vă va face să strigați Numele Său, voi care L-ați trădat, voi care Îl respingeți. Voi, care continuați să-L atacați, v-ați întors împotriva Dumnezeului vostru Creator pentru a favoriza ce, copiii mei, ce? Ce, copiii mei? Suferința veșnică? Ce aveți de câștigat, copiii mei, ce? Cu toate acestea, voi aveți experiență, pentru că Sfintele Scripturi v-au spus totul, totul v-a fost dezvăluit, și vi s-a dezvăluit chiar și de această dată. Dar voi vă întoarceți urechea surdă, încă vă ucideți Iubirea voastră de Dumnezeu, pentru ce? Pentru a repeta istoria?

Ați fost înșelați, ați fost înșelați și nu vreți să recunoașteți. Mândria voastră vă depășește ființa. Deci preferați să mergeți cu el, alegerea vă aparține, suferința va fi a voastră. Mare va fi durerea voastră, mare!

Domnul a încercat prin toate mijloacele să vă avertizeze. Lacrimile noastre de sânge venite ca să ude Pământul nu v-au înmuiat inimile, ați continuat în încăpățânarea voastră, în ego-ul vostru, să refuzați acest dar al harului: mântuirea, reîntâlnirea cu Cel care v-a creat!

Iată, plânsul meu este mare, copiii mei. Îmbrățișez această coroană a rozariului în mâinile voastre și implor mila Tatălui să intervină în inimile voastre, pentru ca mila Sa să trezească în voi, în voi, oamenii care v-ați îndepărtat, o pocăință urgentă.

Nu mai este timp, nu mai este timp, nu mai este timp, Amin.

Convertiți-vă acum!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/03/26/questa-pasqua-sara-grande-per-i-figli-di-dio/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu