marți, 28 martie 2023

LUMEA ESTE ÎNVĂLUITĂ ÎN DEZASTRE – Carbonia, 22.03.2023, ora 16:32

 Preasfânta Maria spune:

Copiii mei, vă mângâi inimile voastre, vă așez în Inima mea de Mamă și vă iau cu mine. Iubiții mei copii: sunteți frumoși pe dinăuntru, minunați în Ochii Dumnezeului vostru, fiți mândri că ați fost aleși pentru această chemare, încă puțin și totul se va împlini în fața ochilor voștri.

Am ajuns în vremurile prezise, lumea este învăluită în dezastre.

Văd mulți copii care încă aleargă după lucrurile acestui pământ fără să se gândească la mântuirea propriilor lor suflete.

Această Omenire coruptă a respins pe Dumnezeul său Creator pentru a alerga după lumini false, merge de braț cu Lucifer, este convinsă că și-a atins scopul: ...o viață care o va recompensa în toate sensurile.

Bieți copii, nu ați înțeles absolut nimic!

Voi care nu cunoașteți Sfintele Scripturi, sunteți incapabili să recunoașteți vremurile în care trăiți. Voi nu vreți să acceptați Cuvântul lui Dumnezeu!

Sunteți surzi la chemarea Sa de iubire și de mântuire. Nu vă pierdeți, copiii mei, nu vă pierdeți.

Ochii noștri încă mai varsă lacrimi de sânge care scăldă Pământul, dar voi rămâneți indiferenți, inimile voastre nu se emoționează, nu tânjiți după Dumnezeu, nu aspirați la mântuirea sufletelor voastre, râvniți la bani și la pofte, vă închinați idolilor acestei lumi.

Copiii mei, ați devenit ipocriți, sunteți acum sclavii diavolului.

Isus și Maria plâng de marea durere: își văd copiii pierduți în întuneric.

O, copii! Copii! Copii! Copii!

·       Acum, ceva foarte grav se va întâmpla....

·       Timpul a expirat,

·       vă invit încă o dată la convertirea inimii în această ultimă clipă care v-a mai rămas la dispoziție. Renunțați la Satana, la toate seducțiile lui! Întoarceți-vă repede la Domnul vostru Isus Cristos, copiii Mei!

Acest apel al meu este urgent, ...este urgent!!! este urgent!!!

Lăsați-o pe Mama voastră Cerească și pe Mântuitorul vostru Isus să vă îmbrățișeze din nou.

Preasfânta Treime este nerăbdătoare să vă întâlnească, copiii Mei.

Duhul Sfânt plutește deasupra inimilor oamenilor, așteptând ca ei să se deschidă iubirii lui Dumnezeu și să se întoarcă la Dumnezeu! Reînnoiți în El, ei se vor bucura de Frumusețile Sale, la fel ca atunci când Dumnezeu l-a creat pe om după Chipul și Asemănarea Sa pentru a fi "al Lui" pentru totdeauna!

Dar omul l-a provocat pe Dumnezeu, ... a căzut în mâinile Răului, care l-a târât cu el în abis.

Copiii mei, nu vreți să vă ridicați ochii spre Cer, ...nu vreți să renunțați la ceea ce trăiți pe Pământ, pentru că v-ați agățat de el.

Bieți oameni, faceți o greșeală!!! Să știți că cel care renunță la Dumnezeu în acest moment își va pierde propria viață.

Haideți, copiii Mei, fiți puternici, țineți-vă bine de Poruncile lui Dumnezeu, fiți tari în adevăratul Magisteriu al Bisericii, fiți tari în Ele.

Iată, bătălia este aprinsă, focul va izbucni brusc și totul va arde.

Nu vă pierdeți, copiii mei, nu vă pierdeți!

Eu, Mama voastră cerească, încă vă chem cu toată dragostea mea. Dacă îmi veți permite, Eu vă voi ajuta să vă ridicați și vă voi duce la Fiul meu Isus; mai aveți încă câteva clipe înaintea voastră, pentru a spune "Destul” lui satana și să vă întoarceți la Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu. Dacă veți decide să vă întoarceți la Isus, El Însuși va veni în mijlocul vostru; vă va susține în luptă, vă va proteja de satana.

Vă mulțumesc, copiii Mei, o, voi care i-ați rămas credincioși lui Isus Cristos și ați colaborat la această Lucrare de mântuire, ... voi care v-ați dat viața pentru salvarea fraților voștri, ... vă mulțumesc.

Vă mulțumesc, copiii mei! Vă mulțumesc că sunteți în acest timp încă prezenți în acest loc sfânt, pentru a vă ruga Sfântul Rozariu.

Mergeți înainte! Mâinile mele vor fi mereu unite cu ale voastre: împreună vom implora întoarcerea anticipată a Învățătorului Divin, Cel care se va manifesta în curând în lume pentru a da adevărata libertate copiilor lui Dumnezeu.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/03/25/il-mondo-e-avvolto-da-sciagure/

Un comentariu: