luni, 20 martie 2023

PREGĂTIȚI-VĂ, O, OAMENI, PENTRU TRANSFIGURARE - Carbonia, 17.03.2023

Iubită fiică, scrie, scrie poporului Meu: Credeți cu tărie în Cel ce este!

Iubiți copii, sunteți pe cale să începeți o altă viață, istoria voastră pe Pământ se apropie de sfârșit; o altă lume vă așteaptă în frumusețea nesfârșită a iubirii Mele.

Păstrați-Mă în inimile voastre, ... sărbătoriți-Mă în ele, fără încetare, ... calvarul vostru se termină aici, odată cu sfârșitul lui Satana!

Oameni din Galileea, veniți cu bucurie la întâlnirea cu Dumnezeul vostru al Iubirii, cu Dumnezeu-Regele vostru! Iubiți-Mă, oamenilor, din toată inima voastră!

Secolele au trecut, dar Dumnezeul vostru nu va trece niciodată! Cuvântul Său este Unul și Unul va rămâne.

Ieșiți, copiii Mei, căutați-vă; organizați Întâlniri de Rugăciune. Ca și copii ai Dumnezeului Celui Preaînalt, fiți uniți! Nu vă temeți de adversar. Rămâneți fermi în Doctrina Mea. Nu vă întoarceți niciodată înapoi. Veniți spre Mine.

O auroră boreală vine cu Maria Preasfântă. Ea va intra în casele voastre, pentru ca tuturor să li se dea posibilitatea de a crede în Dumnezeul cel Viu.

Eu voi fi cu Ea și voi binecuvânta pe fiecare fiu care își deschide inima spre Mine.

Pregătiți-vă, oameni, pentru transfigurare, permiteți-Mi să vă am pe toți "ai Mei".

Furtuna se va dezlănțui brusc, această Omenire va intra în disperare dacă nu se va întoarce la Dumnezeul său Creator. Veniți la Mine, copiii Mei, nu fiți încăpățânați, stați în siguranță în brațele Mele. Eu vă iubesc, tânjesc după voi, aștept convertirea voastră. ... Mergeți fără teamă! Întăriți-vă în Mine, copiii Mei, pentru ca răul să nu poată face nimic împotriva voastră.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/03/18/preparatevi-o-uomini-alla-trasfigurazione/

Un comentariu: