vineri, 17 martie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 11 MARTIE 2023

Repostat: Economia americană

"Voi atinge economia Americii în așa fel încât să îndepărtez o mare parte din averea celor foarte bogați care refuză să Mă recunoască sau să facă voia Mea. Ei se bazează pe propriile lor resurse, nu pe ale Mele, așa că nu simt nevoia de Mine. Le voi arăta că drumul lor este cel greșit.

Când Mă voi atinge de economia Americii, mulți vor plânge și se vor văita, pentru că Mamona a fost zeul lor, iar Eu îi voi lăsa pe zeii lor mamoni neputincioși în a-i ajuta. Vor vedea atunci că dumnezeii lor falși nu le pot face niciun bine. Îi voi îngenunchea. Câțiva vor ajunge să Mă cunoască atunci, dar mulți nu.

Fiți pregătiți, copiii Mei, căci atunci când voi atinge acea economie, vă va afecta și pe voi. Se vor pierde multe locuri de muncă și va fi jale, deoarece cei care au depins de zeii lor mamoni vor plânge și vor plânge pierderile lor. Și o voi face într-un mod în care veți ști că a fost mâna Mea - vor fi semne pentru ca toți să vadă că Eu am fost cel care a atins-o.

Când veți vedea că economia eșuează, căutați-Mă în semne și veți vedea că Eu am fost cel care a adus acest lucru asupra oamenilor."

https://www.facebook.com/photo?fbid=518075997155431&set=a.403808015248897

Un comentariu: