miercuri, 29 martie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, JOI, 23 MARTIE 2023 - Timp de persecuție

"Copiii Mei, pășiți într-o perioadă foarte periculoasă. Viitoarea perioadă a persecuției vă va obliga să faceți multe schimbări pe care ați prefera să nu le faceți, pentru a vă susține viața.

În această perioadă, cei mai apropiați de voi pot deveni un pericol pentru voi. Presiunea va cădea asupra tuturor celor care vă cunosc în această perioadă, pentru a vă abandona, pentru a-și retrage ajutorul, pentru a se adăuga la persecuție. Vor fi și ei persecutați, deoarece cei răi vor încerca să-i oblige să vă abandoneze pentru a se salva pe ei. Majoritatea vor face acest lucru. Mulți dintre voi veți descoperi că trebuie să rămâneți singuri, pe măsură ce, unul câte unul, cei despre care credeați că le pasă vor arăta că nu o fac.

Nu plângeți aceste pierderi, dar înțelegeți că aceasta este o perioadă unică. Chiar și acum, îi îndepărtez pe unii dintre cei mai apropiați de voi. Chiar și acum, îi mut pe mulți dintre copiii Mei în zone mai sigure, pentru ca ei să poată fi pe pământ și să fie martori mai mult timp pentru cei care nu Mă cunosc.

Pregătiți-vă inimile să rabde în acest timp, copii, pentru că cei care rabdă până la sfârșit vor fi salvați, iar timpul care v-a mai rămas pe pământ este foarte scurt acum."

https://www.facebook.com/photo?fbid=524500716512959&set=a.403808015248897

Un comentariu: