vineri, 17 martie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 10 MARTIE 2023 - Aceasta este o înșelăciune

 Am primit aceste cuvinte aseară și am uitat să le postez pentru că am fost foarte ocupată.

"Copiii Mei, în acest timp veți vedea semne că economia voastră s-a îmbunătățit. Uneori, veți fi tentați chiar să credeți că nu vine nimic rău. Aceasta este o înșelăciune. Veți fi tentați să vă simțiți lipsiți de griji față de situația economică a pământului atunci când nu ar trebui.

Ceea ce voi face în curând economiei este menit să îi aducă la Mine pe cei cu inima împietrită, să îi determine să strige la Mine după ajutor. Din această cauză, va fi greu, dar ceea ce vor suferi, dacă nu vor striga, este mult mai rău. Pentru a-i determina pe cei mai împietriți să strige mai repede, trebuie să pară că totul este bine, astfel încât să fie prinși nepregătiți. Nu doresc ca proprii Mei copii să creadă că totul este bine în economie, când nu este așa. Bucurați-vă de binele pe care îl aduce, dar să știți că este doar o iluzie că planul Meu poate reuși și astfel să-Mi aducă suflete pierdute.

Țineți ochii deschiși tot timpul, copii, nu lăsați ca starea de bine să vă adoarmă. Trăiți în cele mai periculoase vremuri. Poporul Meu este urât pe pământ și această ură va crește în curând.

Chiar și așa, nu vă temeți, pentru că Eu sunt un Dumnezeu puternic și vă ocrotesc până când va veni timpul să vă întoarceți acasă la Mine."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=517561117206919&set=a.403808015248897

Un comentariu: