vineri, 1 octombrie 2021

OH, ROMA SĂLBATICĂ! OH, ROMA RĂUVOITOARE! AI DEZONORAT CASA LUI DUMNEZEU....Carbonia, 28 iunie 2013

 Cum puteți, o, oameni, să vă hotărâți să-L răstigniți din nou pe Cel care este Viața? Ce se va întâmpla cu voi, o, oameni, care pregătiți din nou Răstignirea Mea?

Cum puteți, o, oameni, să vă decideți să-L răstigniți din nou pe Cel care este Viața? Ce se va întâmpla cu voi, o, oameni, care pregătiți din nou Răstignirea Mea?

OOOHHH! CE INFAMIE, O, FII AI DIAVOLULUI! CE NEFERICIȚI SUNTEȚI! CÂTĂ ORBIRE ESTE ÎN OCHII VOȘTRI! LA CE TÂNJIȚI, O, OAMENI?

Vă pregătiți propria moarte! Agonia voastră va fi mare.

ASTĂZI NU ÎNȚELEGEȚI CEEA CE PUNEȚI LA CALE ÎMPOTRIVA MEA, PENTRU CĂ INIMA VOASTRĂ ESTE LIPSITĂ DE CUNOAȘTERE, VOI, NU SUNTEȚI VOI, CI SUNTEȚI EL! VEȚI MURI ÎN ORBIREA PE CARE SATANA A PUS-O ÎN VOI, VĂ VEȚI GĂSI DEZORIENTAȚI ȘI ÎN DISPERARE VEȚI PLECA!

OH, ROMA! ROMA! ROMA!

BABILONUL ESTE ÎN TINE, O, FRUMOASĂ DOAMNĂ! DAR ACUM ÎȚI VOR CĂDEA VĂLURILE ȘI VEI FI DEZBRĂCATĂ DE PUTERE ȘI ONOARE. NENOROCIREA TA VA FI ÎN MÂINILE LUI SATANA PENTRU CĂ ÎMPREUNĂ CU EL AȚI FĂCUT UN LEGĂMÂNT ÎMPOTRIVA MEA, DUMNEZEUL VOSTRU IUBIRE!

AȚI DEZONORAT CASA LUI DUMNEZEU PENTRU O BUCATĂ NEFOLOSITOARE DE ARGINT, PENTRU GLORIA UNUI CEAS! ISTORIA SE REPETĂ, DAR CEI RĂSTIGNIȚI, "AZI", VEȚI FI VOI TOȚI, CARE ATENTAȚI LA VIAȚA MEA PENTRU A-MI LUA LOCUL.

ROMA VA PLÂNGE ȘI NECREDINCIOȘII VOR PLÂNGE! DUMNEZEU TATĂL VA TRIMITE DREPTATEA SA DIVINĂ ASUPRA OMULUI NEDREPT ȘI VA PUNE CAPĂT ISTORIEI RĂULUI.

Har și milostivire vouă, fideli ai Iubirii, iată că pentru voi este viața cea nouă în iubire și fericire. Veți intra să vă bucurați de Măreția Mea și în Mine veți locui zilele voastre noi și veșnice. Am văzut credința voastră, dragostea voastră pentru Mine, ați fost slujitori drepți, acum veți fi așezați la dreapta Mea, în timp ce toți cei blestemați vor fi la stânga Mea, unde vor plânge și vor scrâșni din dinți. Ei L-au refuzat pe Dumnezeu Iubire pentru a-l urma pe adversar, acum vor trece prin purificare, Avertismetul este foarte aproape.

OH, ROMA SĂLBATICĂ! O, ROMA RĂUVOITOARE!

Fiți gata, copiii Mei, stați drepți cu torțele aprinse, cu șoldurile încinse, cu încălțămintea în picioare și cu toiagul în mână. Așa să fie!

Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6098200790222006&set=a.242597375782406

Un comentariu: