sâmbătă, 23 octombrie 2021

ACESTA ESTE CEASUL NECAZULUI CEL MARE... STRIGĂTUL LUI DUMNEZEU VA ZGUDUI LUMEA! - Carbonia, 09.10.2021

Iubiți copii, Dumnezeu Tatăl este cel care încă își îndreaptă privirea spre voi.

Ascultați-mă, oamenilor, nu întârziați să vă îndreptați modul de viață, sufletul vostru este în întuneric. Nu vă pierdeți, copiii Mei, întoarceți-vă la lumină, căutați fața Mea, chemați-mă Tată, ACUM ESTE ORA MARELUI NECAZ, nu voi putea să-i ajut pe cei care nu sunt în Mine.

Satana își pune în aplicare ultimul său plan, în curând totul va fi blestemat de rău, viața pe acest Pământ va fi transformată într-un iad, ...DACĂ OMUL NU SE ÎNTOARCE LA MINE CERÂND IERTAREA MEA, NU ÎL POT AJUTA.

Copiii Mei, pașaportul vostru pentru Iad este gata! Urcând pe Golgota, va fi pentru voi dureros, plâng pentru marea durere pe care o veți avea în voi, dar voi nu Mă ascultați, credeți în om și nu în Mine, Dumnezeul vostru iubitor.

Porțile iadului se deschid pentru a înghiți cât mai multe suflete. Dar... focul va cădea din cer, strigătul lui DUMNEZEU va zgudui lumea!

Sunt obosit! Această Omenire a devenit lipsită de bun simț, păcatul este acceptat de om, în el își găsește conforul! Ah, ce dezastru, sunteți copiii Mei și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă. Plâng! ...plâng! ...Durerea este mare pentru pierderea copiilor Mei, Inima Mea transpiră sânge.

Eu retrăiesc în voi Răstignirea Mea, ...nu mai știu cum să vă aduc înapoi la Mine.

Satana blestemat! Dar acesta este ceasul sfârșitului tău, vei țipa ca un obsedat, te vei resemna, dar nu mai poți face nimic! Amin

Cuvântul lui Dumnezeu!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6196263030415781&set=a.242597375782406

Un comentariu: