marți, 5 octombrie 2021

POPORUL MEU, FACEȚI REPEDE LUCRĂRILE LA CARE V-AM CHEMAT. LUCRAȚI CU SÂRGUINȚĂ CĂCI TIMPUL VOSTRU ESTE FOARTE SCURT... PREGĂTIȚI-VĂ RAPID ȘI FIȚI GATA. A SOSIT MOMENTUL.


MESAJ PENTRU GLYNDA LOMAX, 23 septembrie 2021 - GLENCOE, ARKANSAS, SUA

Schimbați-vă pentru totdeauna!

Faceți repede lucrările pe care v-am chemat să le faceți, poporul Meu, faceți repede. Lucrați cu sârguință căci timpul vostru este foarte scurt. În curând America nu va mai exista și veți fi chemați acasă pe neașteptate.

Într-o zi viața va merge ca pe roate, iar în următoarea zi se va schimba pentru totdeauna. Războiul vine pe străzile voastre; asta știți. Nu mai este timp de pierdut.

Voi avea o rămășiță în America, chiar și printre cenușă, care Mă va adora, care va înălța Numele Meu Sfânt, care va istorisi altora despre puterea Mea măreață și despre marea Mea glorie pentru o vreme, pentru ca mai multe suflete să fie salvate. Ceilalți copii ai Mei vor fi chemați brusc acasă la Mine. (Nu mi-a spus și nici nu mi-a arătat CUM vor fi chemați acasă.)

Pregătiți-vă rapid și fiți gata. Timpul a expirat.

† CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU :

1 Tesaloniceni 5 : 2-4. Știți bine că ziua Domnului va veni ca un hoț în noapte. Când își vor zice: "Pace și siguranță", atunci, deodată, va veni peste ei pieirea, ca durerea unei femei însărcinate, și nu vor scăpa. Cât despre voi, fraților, nu trăiți în întuneric, ca nu cumva ziua aceea să vină peste voi ca un hoț.

Luca 12 : 18-20. Și a zis: "Știu ce voi face: îmi voi dărâma hambarele și le voi face mai mari, voi strânge în ele tot grâul și toate bunurile mele și voi spune sufletului meu: "Suflete, ai multe bunuri strânse pentru mulți ani; odihnește-te, mănâncă, bea și bucură-te. Dar Dumnezeu i-a zis: "Nebunule, chiar în noaptea aceasta îți vor cere sufletul și tot ce ai strâns, pentru cine va fi?".

Un comentariu: