duminică, 24 octombrie 2021

ROMA ÎȘI VA PLÂNGE COPIII! ALTARUL PATRIEI VA FI RĂSTURNAT, DUȘMANII RĂI AȘTEAPTĂ MOMENTUL POTRIVIT PENTRU A INTRA ÎN ROMA! – Carbonia, 11.10.2021, ora 17.25 p.m.

 Eu sunt Dumnezeul vostru Creator, intervin încă o dată pentru a vă cere să vă convertiți, copiii Mei.

Am obosit să vă văd umblând dintr-o parte în alta, vă cer cu severitate să vă întoarceți la Mine, la Cel care v-a creat, nu vă lăsați târâți în Iad de Satana.

EU, DUMNEZEU TATĂL ATOTPUTERNIC, ÎNCĂ VĂ MAI CHEM ÎNAPOI! ...Nu fiți Încăpățânați, oamenilor, nici nu vă puteți imagina ce se va întâmpla. Satana are mulți oameni în mrejele sale, dar, în realitate, să știți că Eu sunt Dumnezeu Creatorul și că el mai are puțin timp la dispoziție pentru planul său infernal.

Întoarceți-vă repede la mine, copiii Mei; refugiați-vă în Inima Mea sfântă. Căutați-Mă, copiii Mei, vine ora durerilor, lupta va fi acum față în față. Demonul infernal a decis să își dezlănțuie toată furia, va pune în suferință această Umanitate care nu a știut să citească semnele vremurilor și s-a lăsat orbită de luminile false ale acestora.

Copiii Mei, ați intrat în marea furtună, plânsul și scrâșnitul dinților va fi pentru mulți oameni, pentru cei care nu au avut nici curajul, nici bunul simț să se întoarcă la Cel care este Dumnezeul lor Creator.

ROMA ÎȘI VA PLÂNGE COPIII! ALTARUL PATRIEI VA FI RĂSTURNAT, DUȘMANII RĂI AȘTEAPTĂ MOMENTUL PRIELNIC PENTRU A INTRA ÎN ROMA! RÂURI DE SÂNGE VOR CURGE PE STRĂZILE ORAȘULUI, STRIGĂTE DE RĂZBOI SE VOR AUZI DIN FIECARE COLȚ AL ORAȘULUI AȘEZAT PE CELE ȘAPTE COLINE.

Cei care au urmat Adevărul nu trebuie să se teamă pentru că Dumnezeu își va trimite Îngerii Săi pentru a-i ajuta.

Haideți, sună trâmbița, a sosit ceasul adunării copiilor lui Dumnezeu. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6202023969839687&set=a.242597375782406

Un comentariu: