joi, 14 octombrie 2021

Vă place sau nu - 2 OCTOMBRIE 2021, ora 13:13 P.M., LYNNE JOHNSON

Cuvânt (1) primit în data de 28 septembrie 2021 la ora 13:01 p.m

Este timpul, copiii Mei, ca multe lucruri să se schimbe. Situația voastră se va schimba peste noapte în multe locuri. Fiți pregătiți pentru aceste schimbări. Acesta este timpul sfârșitului vremurilor și trebuie să fiți pregătiți pentru asta, pentru că este un timp de durere, de angoasă și, pentru mulți, de persecuție. Toate acestea sunt scrise în Cuvântul MEU și ele se vor împlini. Cei care nu cred încă că ne aflăm în timpul sfârșitului nu trebuie decât să se uite în jurul lor. Vedeți ceea ce ați văzut înainte? Vedeți cum guvernele voastre promit că lucrurile vor reveni la normal, dar nu o fac? Vedeți cum drepturile și libertățile voastre sunt în mod continuu înlăturate? Fie recunoșteți adevărul care se află chiar în fața voastră, fie nu.

Dacă nu vedeți adevărul, veți cădea. Nu există cale de întoarcere la lucrurile de dinainte.

UITAȚI-VĂ LA AUSTRALIA. Credeți că ceea ce se întâmplă acolo este normal? Copiii Mei, acesta este sfârșitul vremurilor și trebuie să fiți pregătiți pentru ceea ce va urma. Judecata va veni în curând, nu într-un viitor îndepărtat. Sunteți aici pentru a-i ajuta pe cei care sunt oile pierdute să ajungă la mântuire. Cum veți face acest lucru dacă nu înțelegeți vremurile în care vă aflați? Este timpul să ne trezim și să ne pregătim. Timpul de dreptate nu este lung, dar este dificil. După ce dreptatea se va înfăptui, urmează Marea Recoltă a sufletelor. Odată ce se completează staulul cu suflete, - Marea Recoltă de suflete se va încheia cu ultimul suflet care Mă acceptă pe Mine ca Mântuitor al lor -, la scurt timp după aceea credincioșii MEI veți fi aduși la MINE, pentru a fi cu Mine pentru totdeauna în glorie; așa că fiți pregătiți, copiii MEI, pentru că, vă place sau nu, credeți sau nu, dreptatea va fi în curând. Intrați în Cuvântul MEU, concentrați-vă asupra MEA și rugați-vă MIE în fiecare zi, pentru că dacă nu o faceți, veți avea o perioadă extrem de dificilă în fața voastră.

Regele vostru Yeshua, Răscumpărătorul, Mesia și Mirele vostru.

Scriptură:

Proverbe 4:26 

"Gândește-te la calea picioarelor tale și toate căile tale să fie bine stabilite".

1 Corinteni 2:5 

"Pentru ca credința voastră să nu fie în înțelepciunea oamenilor, ci în puterea lui Dumnezeu".

Deuteronom 32: 9 

"Dacă ar fi fost înțelepți, dacă ar fi înțeles acest lucru, dacă ar fi avut grijă de sfârșitul lor!"

Romani 16:18 

"Căci unii ca aceștia nu slujesc Domnului nostru Iisus Hristos, ci propriului lor pântece, și cu vorbe frumoase și cu vorbe măgulitoare amăgesc inimile celor simpli."

Matei 7:26 N

"Dar oricine aude aceste cuvinte ale Mele și nu le împlinește, va fi ca un om nebun care și-a clădit casa pe nisip."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu