miercuri, 13 octombrie 2021

DE ACEEA VĂ SPUN, CĂ ESTE DIFICIL, CĂ ESTE O EPOCĂ FOARTE, FOARTE, FOARTE DIFICILĂ

Mesaje transmise unui suflet ales din Buenos Aires, Argentina.

 CÂND CINEVA ÎȘI DESCHIDE INIMA PENTRU A PRIMI, EL ÎȘI DESCHIDE INIMA CU ADEVĂRAT ȘI DESIGUR PRIMEȘTE DRAGOSTEA MEA, DAR SE ȘI EXPUNE MURDĂRIEI, TOXICULUI, PUTREGAIULUI CARE STROPEȘTE ȘI RĂNEȘTE. DAR ACEASTA ESTE LA SUPRAFAȚĂ. SUNTEȚI STROPIȚI DE NOROI, EXCREMENTE ȘI DE TOT GUNOIUL CARE ESTE ÎN JURUL VOSTRU, DAR SUFLETELE VOASTRE SUNT PURE ȘI INIMA VOASTRĂ SE DESCHIDE CU DOCILITATE FAȚĂ DE MINE. DE ACEEA, CONTACTUL MEU ESTE MULT MAI PUTERNIC ASTĂZI ȘI PREZENȚA MEA ESTE MAI VIE ÎN VOI, CEI CARE MĂ CĂUTAȚI PENTRU CĂ VĂ DAU SIGURANȚA CĂ MĂ SIMȚIȚI ALĂTURI DE VOI PENTRU A PUTEA ÎNFRUNTA ȘI UMBLA ÎN ÎNTUNERICUL DIN JURUL VOSTRU ÎN ACEASTĂ LUME.

 Luni 24/9/2018, ora 18.30.   

În timp ce R. și Cl. trec în revistă Mesajele de la Domnul, R. spune că dimineața a sunat-o la telefon părintele Mg. care i-a fost director spiritual. Fiind în fața Sanctuarului, când Pr. Mg. l-a întrebat pe Domnul: "Cum se poate simți Bucuria și Fericirea atunci când se face Adorația?", Isus i-a răspuns că atunci când se abandonează Lui, se simte Bucuria; că atunci când se face Adorația pentru sine și nu pentru El, Bucuria nu mai vine.

R. comentează în continuare că, cu tot ceea ce trăiește omenirea, este dificil să facem loc Bucuriei sau să alungăm fricile provocate de nesiguranță, de neputință, de agresivitate și care sunt trezite de vulnerabilitatea ființei noastre, deoarece, fiind un sentiment pur, toată energia mediului, pozitivă sau negativă, cade asupra noastră, care suntem niște bureți gata să primim iubire...

Domnul continuă:

     Când cineva își deschide inima pentru a primi, își deschide inima cu seriozitate și, desigur, primește Iubirea Mea, dar se și expune la murdărie, la toxic, la putregaiul care stropește și rănește. Dar este la  exterior... sunteți stropiți cu noroi, cu excremente, cu toată murdăria care vă înconjoară, dar sufletele voastre sunt pure și inima voastră se deschide cu docilitate față de Mine.

     De aceea, Contactul Meu este mult mai puternic astăzi și Prezența Mea este mult mai vie astăzi în voi, cei care Mă căutați, pentru că vă dau siguranța că Mă simțiți alături de voi pentru a putea înfrunta și umbla în mediul întunecat pe care îl are lumea.

     De aceea vă spun că este dificil, că este o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă.

     Măștile cad, măștile au căzut deja! Voi știți cine este și cine nu este cu Dumnezeu. Știți unde Mă găsiți și unde nu Mă veți găsi. Știți ce este corect și ce este greșit. Știți ce vă îmbogățește și vă dă Pace și ce vă tulbură și vă ia Pacea. Știți ce vă eliberează și ce vă înrobește de pământ. Știți ce-i place lui Dumnezeu și ce nu-i place.

     Pacea care vine de la Noi, de la Tatăl vostru care vă iubește atât de mult, de la Mine, care sunt Viața, Calea și Adevărul, și de la Duhul Sfânt care vă umple de Lumină, vă întărește, vă mângâie și care nu vă lasă să vă stingeți și nu vrea să vă ascundă sub masă, ci să fie cu voi.

      Lăsați toate lucrurile să iasă la lumină! Pentru ca omul să nu fie confuz și să poată alege cu adevărat binele sau răul din inima sa. Amin. Amin.

       Romani, cap. 12, vs. 20 și 21

                   Galateni, cap. 2

      Filipeni, patru versete, de la 4 la 8, de la 8 la 12, de la 12 la 16...

      Amin. Amin. Amin.

     Mulțumiți Domnului pentru că este Bun și pentru că mila Lui este veșnică.

     Mulțumiți-i Mariei, Mama voastră, care nu încetează să vă acopere cu mantia ei.

     Mulțumiți-i lui Isus, care continuă să vă ducă crucea voastră și continuă cu Dăruirea Sa pentru a vă răscumpăra din slăbiciunile și păcatele voastre.

     Mulțumiți-i lui Dumnezeu care v-a dat această zi și vă dăruiește din ce în ce mai multe zile, pentru ca voi să urmați Calea Luminată care vă conduce spre Împărăția Mea.

     Mulțumiți Duhului Sfânt care vă cheamă în mod constant la reflecție, care vă cheamă la iubire, care vă cheamă la schimbare, care vă cheamă să priviți în interiorul vostru și să vă descoperiți apartenența, ființa, demnitatea, misiunea.

     Mulțumiți Duhului Sfânt care vă dăruiește Înțelepciune, Știință, Sfat, Înțelegere, Pietate și Frică.

     Mulțumiți că sunteți cu adevărat binecuvântați de Dumnezeul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu