marți, 19 octombrie 2021

PĂSTRAȚI-VĂ ÎN MINE, COPIII MEI, FOARTE CURÂND VEȚI FI CU MINE ÎN PARADIS - Carbonia 06.10.2021, ora 11:37 a.m.

Dumnezeu este cu tine, femeie!

Puneți-vă în slujba Mea, în curând totul va fi ca prin minune nou. Iubirea lui Dumnezeu va fi simțită în fiecare colț al Pământului pentru că El va reînnoi totul.

PREASFÂNTA MARIA, CO-MÂNTUITOARE ÎN LUCRAREA DE MÂNTUIRE, VA FI ÎNSOȚITOAREA VOASTRĂ DE CĂLĂTORIE.

Aceasta este ultima bătălie în care Dragonul blestemat va fi învins.

Ridicați-vă, iubitele Mele suflete, și, strângând Rozariul în mâinile voastre, rugați-vă pentru întoarcerea Mea anticipată. DUMNEZEU ESTE, O, OAMENI! Înaintați conform poruncilor Sale.

ASCULTĂ, FEMEIE: ...intervenția Mea este aproape, nici un om de pe Pământ, CARE NU ESTE ÎN FIUL MEU, nu Mă așteaptă.

Voi mătura această Omenire, voi deschide ochii multor oameni, le voi îndrepta căile, mulți se vor întoarce la Mine. Le voi deschide inimile și voi sculpta în ele Semnul Apartenenței Mele, astfel încât Satana nu va mai putea să-i manipuleze.

Bate ceasul al șaselea, Calvarul acestei Omeniri a început. PLANUL MEU ESTE PERFECT, ÎMI VOI ARĂTA DIVINITATEA MEA OMENIRII PENTRU CA EA SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ NUMAI EU SUNT!

Milostivirea Mea va fi mare, dar nu toată lumea va putea beneficia de ea, ...MULȚI NU MĂ VOR RECUNOAȘTE CA FIIND SINGURUL DUMNEZEU ADEVĂRAT! PAȘII LOR VOR FI SPRE IAD!

Păstrați-vă în Mine, copiii Mei, nu ezitați, fiți "SIGURI" că DUMNEZEU nu vă va abandona niciodată!

Foarte curând veți fi cu Mine în Paradis. Luptați cu Mine în inima voastră și veți fi mulțumiți în luptă pentru că veți fi victorioși în Mine.

Dumnezeu este mulțumit de poporul Său! Copiii Săi credincioși vor avea Harul Său, în Totul Său vor locui și se vor bucura de Iubirea Sa la infinit.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/6168888403153244

Un comentariu: