duminică, 3 octombrie 2021

NU VĂ LĂSAȚI OTRĂVIȚI DE TICĂLOSUL CEL RĂU! NU-I LUAȚI OTRAVA! – Carbonia, 25.09.2021

Îi voi ridica pe ai Mei la Mine, le voi da o viață nouă în fericirea eternă a iubirii Mele.

Eu îți vorbesc, poporul Meu! ...popor nerecunoscător! ...unde ai ajuns? ...unde? Casa ta este aici, în Ceruri, dar tu mergi pe o cale greșită, te lupți să Mă recunoști ca Dumnezeu și Tată, ...te-ai pierdut, poporul Meu!

Această lume meschină va încerca să vă îndepărteze de Mine, oamenilor, vă va îndepărta prin minciuni și vă va pune într-o stare de durere, dar voi nu vedeți, ochii vă sunt legați la ochi, inima vă este plină de mizerie.

Vă puneți libertatea și viața în mare pericol, ghearele Satanei vă prind, ...sunteți siguri că asta este ceea ce vreți cu adevărat?

Vă chem din Cerul Meu, vă îndemn la pocăință, la CONVERTIRE, dar văd că nu vă agitați la chemarea Mea. ...sunteți surzi și orbi,... bieții Mei copii! Ați fost învățați lucruri care nu vă vor aduce niciodată bine pentru că aparțin Răului.

ATENȚIE, OMULE, EU COBOR CORTINA ACESTEI ISTORII, ALTA VINE, dar numai cei care Îmi aparțin vor putea să se bucure de frumusețile infinite pe care le-am pregătit pentru ei.

NU VĂ LĂSAȚI OTRĂVIȚI DE TICĂLOSUL CEL RĂU! NU-I LUAȚI OTRAVA!... EL VREA MOARTEA VOASTRĂ, NU-I ÎMPRUMUTAȚI BRAȚUL! REZISTAȚI, COPIII MEI, NU VĂ VOI ABANDONA.

Isus anunță intervenția Sa iminentă: "Lăsați-vă găsiți în Mine". Purificați-vă, copiii Mei, nu fiți încăpățânați, renunțați la Satana și la seducțiile lui, mortificați-vă, cereți-Mi iertare, recunoașteți-Mă ca fiind singurul și adevăratul Dumnezeu și vă voi duce acolo unde curge lapte și miere în veșnicie.

În curând, pe acest Pământ, aerul va deveni irespirabil, clima se va schimba de la o zi la alta fără avertisment, mutația naturii va fi enormă, acest Pământ va muri din cauza gestionării greșite a științei de către om.

Pregătiți-vă acum pentru evenimente de mare amploare: ...vin cutremure, uragane de o putere incredibilă. Mări furtunoase vor lovi pământul, munții se vor prăbuși, grindina va cădea peste recolte, râurile se vor revărsa în timp ce altele vor seca, focul va izbucni în toate colțurile Pământului; toate acestea vor provoca mari distrugeri, iar unele națiuni vor fi în mare doliu.

COPIII MEI, VOI NU VREȚI SĂ ASCULTAȚI VOCEA MEA, MERGEȚI ÎN ACEASTĂ LUME DISTRÂNDU-VĂ FĂRĂ SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ TOTUL SE VA SFÂRȘI CURÂND, ...CĂ VIAȚA VOASTRĂ SE VA SFÂRȘI!

Nu va exista niciun viitor pe acest pământ blestemat de păcat; Eu, Dumnezeu, voi transforma pământul, voi schimba viața oamenilor, voi judeca oamenii! ...Oricine face voia Tatălui Creator va trăi pe un nou Pământ în iubire infinită și bucurie imensă.

Timpul nu va mai fi timp, lucrurile de mai înainte vor fi trecut, pentru că Dumnezeu va avea grijă de copiii Săi, îi va așeza în Totul Său, ...în Iubirea Sa infinită.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6113146565394095&set=a.242597375782406

Un comentariu: