luni, 25 octombrie 2021

PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA, SE VA ZGUDUI, AXA LUI SE VA DEPLASA ȘI MARI PAGUBE SE VOR ABATE ASUPRA OMENIRII! - publicat la 12 octombrie 2021

 SFÂNTA MARIA

Vin în mijlocul vostru, copiii mei, vin să vă dau toată iubirea mea, ... să vă aduc iubirea Cerului, vi-l aduc pe Isus în această parte a Bisericii, ...vă aduc toată iubirea Tatălui vostru.

Iubiții mei copii, o, voi care urmați cu iubire, o, voi care credeți cu adevărat în Cristos Isus, Fiul meu, veți avea învierea în El. Rămâneți fermi în El, continuați să mergeți cu încredere spre El, abandonați-vă complet Inimii Sale Imaculate, mântuirea voastră este aproape.

Cerul este pe cale să se deschidă, Armata lui Dumnezeu este gata să lupte împotriva rebelilor, a demonilor, a celor care îl urmează pe Satana, a celor care au ieșit din Iad și sunt dezlănțuiți în lume pentru a fura cât mai multe suflete.

Copiii mei, cât vă iubesc! ...cât de mult îmi doresc să vă îmbrățișez la pieptul Meu, ...cât de mult aș vrea să vă legăn din nou în brațele Mele și să vă așez la pieptul Meu.

Ohhh! Dorința Cerului este mare de a-și reîntâlni toți copiii! ...totul este organizat, pregătit pentru a fi gustat de toți cei care vor reuși să ajungă la Isus în fidelitate și iubire adevărată.

Banchetul este gata, ospățul este pe cale să înceapă, Isus va chema în curând pe nume, El va ridica pe toți copiii Săi.

Copiii mei, vă aflați într-un moment crucial al vieții voastre. ACUM PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA, SE VA ZGUDUI, AXA SA SE VA DEPLASA ȘI MARI PAGUBE VOR FI PROVOCATE OAMENILOR DE PE PĂMÂNT! NIMIC NU SE VA ÎNTOARCE LA LOCUL SĂU, TOTUL VA FI MUTAT, COPIII MEI.

Numai cei care și-au pus viața în Dumnezeu, numai cei care și-au construit casa pe stâncă, iată că vor sta în picioare, niciun copil al lui Dumnezeu nu va trebui să sufere dezastrul pe care Satana l-a pregătit pentru această omenire.

Iubiții mei copii, vă mulțumesc că sunteți și astăzi aici, pe Dealul Bunului Păstor, aici, în această grotă care nu va întârzia să se deschidă și să-i primească pe toți copiii lui Dumnezeu.

Pregătiți-vă, copiii mei; cântecul vostru se aude deja în Ceruri, iubirea voastră pentru Isus se simte, acum veți avea haruri din belșug.

Înainte! Îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre, vă voi umple de haruri. Fiți credincioși până la sfârșit, luptați cu încredere, nu vă lăsați convinși de doctrine false, continuați-vă viața în adevărul absolut în Hristos Isus. Amin

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6197953133580104&set=a.242597375782406

2 comentarii: