luni, 25 octombrie 2021

AVEȚI GRIJĂ, OAMENILOR, A VENIT TIMPUL SFÂRȘITULUI, DUMNEZEU TREBUIE SĂ REÎNNOIASCĂ PĂMÂNTUL! - Carbonia 12.10.2021

Milostivire și har pentru voi, o, copii ai Iubirii!

Iubiți-Mă, oameni, căutați-Mă, adorați-Mă în inimile voastre, fie ca ele să fie îndreptate către Dumnezeul vostru Iubire.

ORA ÎNTUNERICULUI A COBORÂT! Această Omenire rămâne indiferentă la tot ceea ce se întâmplă, încă se luptă pentru un viitor pe acest Pământ, nu-și dă seama că totul se stinge deja, ... omul este inconștient de ceea ce se va întâmpla, nu vede pentru că diavolul l-a făcut orb.

ATENȚIE, OAMENILOR, A VENIT TIMPUL SFÂRȘITULUI, DUMNEZEU TREBUIE SĂ REÎNNOIASCĂ PĂMÂNTUL, să îl pună în condiții de iubire, să le dea înapoi copiilor Săi ceea ce satana i-a furat.

Voi reînvia Pământul, voi vindeca inimile oamenilor, voi face din poporul Meu o lume sănătoasă, plină de minuni în iubire. Noul Meu popor se va bucura de tot ceea ce Îmi aparține, va fi sfânt și credincios, nu se va mai întoarce niciodată împotriva Creatorului său.

Vocea lui Dumnezeu răsună în tot Universul, ...anunțând viitoarea Sa intervenție: ...EXISTĂ SEMNE ÎN TOATE LOCURILE, ÎN CER ȘI PE PĂMÂNT, DAR OMUL NU VREA SĂ VADĂ, EL CONTINUĂ ÎN ORBIREA SA, ...EL PREDICĂ O EVANGHELIE CARE NU APARȚINE CREATORULUI SĂU.

Această Omenire este pierdută din cauza neascultării față de Dumnezeul său Creator, se hrănește cu păcat, rătăcește ca un zombi, caută încă viața într-o lume care este acum distrusă.

Copiii Mei, cât mai trebuie să aștept trezirea voastră? ...e târziu, întunericul a venit, torționarul a pus mâna pe inima omului, o ține strâns în gheare ca să nu-i scape; ...a făcut ca această Omenire să fie lipsită de tot binele, a dezbrăcat-o de Mine, a făcut-o sclava lui.

Treziți-vă, oameni! Grăbiți-vă, LUNA NEAGRĂ este deja asupra voastră, furtuna nu va cruța pe niciun om care nu s-a refugiat în Mine, iar Eu nu voi putea să-l protejez, pentru că în voința lui liberă a ales să se îndepărteze de Mine, să urmeze un alt dumnezeu, cel care îl conduce spre moartea veșnică.

Bieții Mei copii și nu mai sunteți ai Mei prin voința voastră liberă! ...ce rău asupra voastră! Ce pedeapsă vă așteaptă! Dar, liberi v-am creat și liberi vă las să alegeți.

Ce durere! Ce durere în Mine, Îmi pierd copiii! ...treziți-vă, copiii Mei,... treziți-vă! ...faceți-o acum! Nu mai este timp de pierdut! Profitați de aceste ultime clipe care vă stau la dispoziție pentru a vă întoarce la Cel care v-a creat și care dorește atât de mult să vă îmbrățișeze din nou. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6204558296252921&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu