luni, 4 octombrie 2021

TIMPURILE S-AU ÎMPLINIT! VREMURILE S-AU ÎMPLINIT! S-AU ÎMPLINIT! NU TREBUIE SĂ VĂ TEMEȚI. ÎMBRĂȚIȘAȚI CUVÂNTUL ȘI LĂSAȚI-L SĂ FIE CUNOSCUT. NU VĂ LĂSAȚI PERTURBAȚI; NU VĂ PIERDEȚI PACEA (FOARTE DELICATĂ). FIȚI ÎN COMUNIUNE ÎN GRUPURI, COMUNITĂȚI, UNUL CU ALTUL, AȘA VEȚI GĂSI MÂNTUIREA ȘI VEȚI DEVENI SFINȚI ZI DE ZI.

Luni, 23.09.2019, ora 23:55.

R., M. și Cl. vorbeau și intervine Domnul:

     Această umanitate a ajuns atât de departe, atât de departe! Ca și în timpurile străvechi, omul s-a jucat de-a Dumnezeu dorind să-și creeze propria sa specie, preluând Creația minunată pe care, ca Dumnezeu Atotputernic și Prezent, am creat-o pentru ca voi, oamenii, să vă bucurați de prezența Mea în mersul vostru zilnic.

     Și niciodată, de când există lumea și omul, nu a existat atâta perversiune și atâta întuneric. Atât de mult întuneric, atât de mult rău camuflat în bine, până acolo că este imposibil de crezut că se pot face asemenea atrocități pe care le trăiți ca pe un adevăr!

     Natura reacționează rănită împotriva omului pe care îl compătimește și împotriva omului care nu răspunde Creatorului său. Întregul Univers primește unda negativă pe care sufletul vostru o lasă să orbiteze atunci când sunteți total scufundați în întuneric și dați viață răului. Nu mai gândiți, nu mai raționați și nu mai căutați Știința Infuzată pe care o aveți cu toții, și nici nu mai vreți să cunoașteți Înțelepciunea pe care, Eu ca Dumnezeu, vreau să v-o dăruiesc.

     De aceea și din cauza atâtor alte lucruri pe care nici măcar nu vă puteți imagina că se întâmplă pe Pământul vostru, trebuie să las neghina să fie separată de grâu, să purific cu foc, cu aer, cu apă și cu sânge acest pământ care este Noul Ierusalim, unde Dorința Mea este ca voi, cei care iubiți, să știți și să sperați că Iubirea va veni la voi, să știți și să sperați că Iubirea lui Dumnezeu se va revărsa asupra tuturor, că ea vă va îmbogăți și vă va întări în drumul vostru, umplându-vă de Speranță și revărsând asupra voastră Imensitatea Iubirii pe care o am pentru voi, pentru ca voi să trăiți Pacea care v-a fost promisă și să vă bucurați de această Familie Cerească care vă iubește atât de mult.

     Vremurile sunt împlinite, timpurile sunt împlinite, împlinite!

     Nu trebuie să vă temeți. Îmbrățișați Cuvântul și faceți-L cunoscut. Nu vă lăsați perturbați. Nu pierdeți Pacea (foarte Delicată). Fiți în comuniune în grupuri, comunități, unii cu alții, așa veți găsi mântuirea și veți deveni sfinți zi de zi.

   Rugați-vă, rugați-vă! Nu obosiți să vă rugați. Căutați hrana care vă dă viață. Astăzi, fiindcă o aveți la îndemână, cautați sf Euharistie care va fi Hrana care vă va întări pentru luptele ce vă așteaptă, pentru a putea înfrunta și alunga de la voi demonii care doresc să se lupte pentru sufletul vostru.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă oferind munca voastră! Munciți rugându-vă și rugați-vă muncind! Identificați-vă prin zâmbetul vostru, prin buna voastră dispoziție, prin bucuria voastră. Chiar dacă totul se destramă și se prăbușește în ochii voștri, nu veți cădea din brațele iubitoare ale lui Isus căci El își va întinde brațele și vă va proteja.

     Nu vă temeți căci mulți se tem! Și ei ne văd pe Noi în voi. Ei văd Lumina Sufletului nostru când vă aud vorbind, când vă văd mergând cu seninătate, când vă văd împărțind cu Bucurie un pic din timpul vostru.

     Nu obosiți să vă rugați pentru acest popor ales, pentru această turmă mică, care este conștientă de noaptea care se apropie.

     Fie ca Binecuvântarea Mea, fiică, Binecuvântarea iubitului Meu Fiu Isus și a divinului Sfânt Duh să fie în voi.

     Fie ca pacea și dragostea să rămână în inimile voastre. Amin. Amin.

              I Regi, cap. 7, 1-10

                      Psalmul 92 (91)

               Daniel, cap. 4, 31-34

           Ioan, cap. 12, 31-50

           Filipeni, cap. 2, 5-11

Un comentariu: