miercuri, 27 octombrie 2021

OCHIUL DUMNEZEULUI VOSTRU VEGHEAZĂ; PAZNICUL LUI ISRAEL NU DOARME – Carbonia, 13.10.2021

DUMNEZEU TATĂL SPUNE: ...profeția de la Fatima se împlinește, șarpele blestemat este în culmea puterii, dar nu va reuși, căci atunci când va crede că are victoria în mâinile sale, iată, Eu voi interveni cu Puterea Mea de Dumnezeu Unic și Adevărat, îl voi da jos de pe piedestalul său și îl voi arunca în adâncurile Pământului, unde plânsul și scrâșnirea dinților va fi pentru totdeauna.

Ochiul Dumnezeului vostru veghează, paznicul lui Israel nu adoarme, nu doarme, ...în curând Se va arăta în slava Sa.

Cântați imnuri Domnului, Dumnezeului și Împăratului vostru, cântați-i cinste și slavă, El este Regele victorios, Cel care conduce istoria.

Nu căutați nod în papură, copiii Mei, ați ajuns la finalul acestei istorii, zidul va cădea și demonii vor fi aruncați înapoi de unde au venit...Iadul!

Este sfârșitul unui timp vechi, sosirea noii Primăveri este la ușă, totul va radia de o lumină infinită...Iubirea va triumfa.

Păstrați-vă inimile în Mine, puneți-vă într-o stare de ascultare, abandonați-vă complet Celui care v-a creat, pentru că în curând vă va lua în Totul Său, și pentru eternitate vă veți bucura de El.

Lăudați, copiii Mei, lăudați-L pe Dumnezeul vostru Creator, îmbrățișați Cuvântul Său și trăiți-l așa cum vă poruncește El.

Acum este timpul, când totul pare irecuperabil, iată, un sunet va veni din ceruri, ...o Armată de Îngeri va coborî pentru a înfrânge tot ce este rău.

Înainte cu curaj, fiți slujitori credincioși și drepți, bătălia este în desfășurare. Ca niște câini turbați, demonii vor încerca să răpească cât mai multe suflete pentru a le târî în Infern!

Rugați-vă, copiii Mei, intensificați-vă rugăciunea, rămâneți uniți cu Preasfânta Maria, consacrați-vă Inimii sale Imaculate pentru a triumfa împreună cu Ea.

SFÂNTA MARIA ZICE: Copiii mei, în curând vă voi învălui pe toți la Pieptul Meu și vă voi prezenta Celui Preaînalt.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6209915115717239&set=a.242597375782406

Un comentariu: