duminică, 17 octombrie 2021

DUMNEZEU TE IUBEȘTE, O, OMULE, ȘI DOREȘTE SĂ TE AIBĂ ÎN ÎMPĂRĂȚIA SA - Carbonia, 3 Octombrie 2021

Iubește-L pe Domnul Dumnezeul tău din tot sufletul tău și pe aproapele tău ca pe tine însuți.

Dumnezeu te iubește, omule, și dorește să te aibă în Împărăția Sa pentru a te bucura de El însuși.

Copiii Mei, Ierusalimul este în flăcări, cei răi îi dau foc pentru a-l distruge!

ORAȘUL ROMA ESTE APROAPE DE A FI ARS, CRIMA SA A FOST MARE ÎN OCHII LUI DUMNEZEU, AȘA CĂ ÎL VOI LĂSA ÎN MÂINILE DUȘMANILOR SĂI.

Fiica Mea, cât de mare este durerea noastră când îi vedem pe copiii noștri întorcându-se împotriva Creatorului lor! Au devenit mai răi decât animalele, nu mai au inimă, nu mai au iubire, pretind că stăpânesc lumea, că gestionează umanitatea.

Adevărul este următorul: vor cădea ca niște bolnavi! Când Dumnezeu Își strigă mânia, nimeni care nu este în Dumnezeu nu va sta în picioare. Este sfârșitul acestei istorii străvechi, a acestei Umanități pervertite care nu vrea să se întoarcă la Dumnezeul ei Creator, ci dimpotrivă, se luptă cu El pentru că are poftă să fie Dumnezeu pe Pământ.

Omul este creatura lui Dumnezeu, nu poate fi niciodată superior Creatorului său, niciodată! Lucifer este susținătorul acestei umanități decăzute, a furat sufletele multor oameni și le-a făcut ale lui, dar nu poate învinge pentru că Dumnezeu îl va anihila.

Cerul își deschide ușa, Sfântul Arhanghel Mihail și toate oștile cerești sunt gata, aliniate pe frontul de război.

Omul nelegiuit va cădea, nu se va mai putea bucura niciodată de frumusețile Creației, bârlogul lui este sub pământ, iadul este casa lui veșnică, în foc va arde, își va striga toată furia blasfemiindu-l pe Dumnezeu!

Adio, trădătorilor! Adio, vouă, tuturor celor care M-ați urât, batjocorit și răstignit! Acum, suferința voastră va fi dureroasă, dar nu voi face nimic pentru a vă salva, pentru că v-ați lepădat de Mine pentru a-l urma pe Satana.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6156070227768395&set=a.242597375782406

Un comentariu: