miercuri, 13 octombrie 2021

IATĂ CĂ VINE VREMEA DURERILOR PENTRU VOI! - Carbonia, 29 septembrie 2021

Săracă Italia, ...ai ajuns printre urâțeniile satanei!

Italia Mea, ai fost cândva frumoasă, strălucind de lumină, dar acum trăiești în întuneric, răul tău este în cel pe care îl urmezi în locul Meu. Și totuși, tu, Italia Mea, tu care odată ai trăit cu Mine, ai ascultat Vocea Mea, ai recunoscut-o și ai respectat-o, astăzi trăiești în lume și în luminile false care te orbesc! Satana, diavolul, a vrut să te îndepărteze de Mine, ai căzut în înșelăciune, i-ai întors spatele lui Cristos, acum condamnarea ta va fi amară și dureroasă, ...execuția este pregătită!

Anticristul se arată lumii și toți cei care îl aclamă deja prin vocile întunecate care ies din gura falsului profet, vor cădea definitiv în capcana lui mortală.

Ora este întunecată, vulcanul morții se va aprinde brusc, cu gura lui vă va absorbi dintr-o înghițitură.

Ah! ...bieții Mei copii! ...sunteți pierduți, ... pentru 30 de arginți L-ați vândut, iarăși, pe Învățătorul, pe Dumnezeul vostru.

Ah, veți fi îngroziți de tot ceea ce vi se va întâmpla, dar credința voastră a fost îndreptată către zeul banilor, nu către Mine, Dumnezeul Iubirii Eterne!

N-AȚI MAI VRUT SĂ ASCULTAȚI CUVÂNTUL MEU, ...PREA VECHI PENTRU VREMURILE MODERNE!

N-ați mai vrut să ascultați Cuvântul Meu, ...prea vechi pentru vremurile moderne!

Bieți oameni, bieți pentru că nu ați avut curajul să vă răzvrătiți, v-a fost frică de om, ...nu de Dumnezeu! V-ați plecat capetele în fața celui care v-a luat totul, ...chiar și sufletul! Ce dezastru, oameni, ...ce dezastru ați fost!

Vine vremea durerii pentru voi, viața vă va abandona, nu veți mai auzi niciodată cântecul păsărilor și nu veți mai vedea niciodată zorii. Ați fost nechibzuiți, ați susținut legea șarpelui blestemat și acum veți bea otrava lui. Amin.

Ora Mea sună deja! ...Este timpul pentru lucruri noi, Cerul freamătă în așteptarea de a reda copiilor Săi Paradisul pierdut.

SĂ SE DESCHIDĂ CERURILE! SĂ COBOARE VIAȚA!

DUMNEZEUL NOSTRU COBOARĂ CA SĂ NE ELIBEREZE!

LĂUDAT, ADORAT, IUBIT, SLUJIT SĂ FIE REGELE NOSTRU, ... IUBIRE VEȘNICĂ!

TE-AM AȘTEPTAT, AM PLÂNS ȘI AM SUSPINAT, DOAMNE ISUSE, NU MAI ÎNTÂRZIA, ANTICIPEAZĂ REVENIREA TA, TE IMPLORĂM, DOAMNE ISUSE.

ÎȚI CÂNTĂM ȚIE CINSTEA ȘI SLAVA, ÎȚI CÂNTĂM ȚIE, DUMNEZEULE ATOTPUTERNIC!

 ...DOAR TU EȘTI! ÎȚI CÂNTĂM BUCURIA NOASTRĂ ÎN AȘTEPTAREA UNIRII CU TINE.

TU EȘTI SINGURUL NOSTRU BINE, TU EȘTI BUCURIA NOASTRĂ, REFUGIUL NOSTRU DESĂVÂRȘIT, TU EȘTI VIAȚA NOASTRĂ, O, DOAMNE!

Pace vouă, copiii Mei, vouă, care Mă așteptați cu o iubire arzătoare.

Iată, Eu vin! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6133815386660546&set=a.242597375782406

Un comentariu: