miercuri, 27 octombrie 2021

CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ CU VOI ESTE CA SĂ VĂ ȘTEARGĂ IDENTITATEA VOASTRĂ - Miercuri, 17 martie 2021

Un plan cu totul diabolic pe care l-au pus la punct de-a lungul timpului, parcă cu încetinitorul sau în doze mici, pentru a anula sau a VĂ PUNE ÎN SCURTCIRCUIT neurotransmițătorii.....

Prin acest "scurtcircuit" vă modifică genomul. Ei fac acest lucru de mult timp ....

Cu acest ultim experiment, ei  vă vor anula sentimentele și voința, făcându-vă sclavi ca pe niște "roboți"...

Miercuri, 17 martie 2021

De mai multe ori, Domnul i-a arătat lui R. adevăratul sens al atacului asupra vieții umane în pântecele mamei și încă de la primele Mesaje, încă din 1997, ne spunea: "Nu aveți idee de barbaria pe care o faceți pentru a periclita viitorul omenirii! Iar la 17 martie 2021, a început să aprofundeze subiectul:

     Ceea ce vă fac este să vă șteargă identitatea.

     Un plan cu totul diabolic pe care l-au pus la punct de-a lungul timpului, parcă cu încetinitorul sau în doze mici, pentru a anula sau a "scurtcircuita" neurotransmițătorii, astfel încât aceștia să nu mai transmită unda care l-ar împlini pe om în conectarea spiritului cu trupul. Ei au separat gândirea de sentiment.

     Prin acest "scurtcircuit", ei îți modifică genomul. Ei fac acest lucru de mult timp și ceea ce intenționează acum este să vă facă sclavi!

     Ei au fost cei care au fost în slujba voastră și astăzi vor să vă înrobească. Și singura cale este de a vă modifica genomul, și asta fac ei, pentru că NU pot atinge spiritul!

     Ca să înțelegeți, cu acest ultim experiment, ei vor anula sentimentele și voința, făcându-vă sclavi ca pe niște "roboți": veți face ceea ce vi se spune, fără nici un fel de discernământ. Veți trăi și veți vedea... nu veți protesta; totul vă va părea bine...! Mai mult, nu vă veți gândi dacă este bine sau rău. Veți fi sclavi, fără voce și fără vot!

     Nu sunt atât de mulți cei care se află în fruntea acestui plan diabolic. Ei sunt foarte puțini, dar vor să cucerească lumea! Și mai mult decât lumea, vor să pună stăpânire pe omul care trăiește în lume, pe fiul lui Dumnezeu!

     Pentru că ura nu este împotriva omului, ci împotriva Tatălui Ceresc, care l-a creat spunând că este PERFECT, iar ceea ce vor ei este să-i arate că este o "mașină" care poate fi ușor modificată și că omul NU este deloc "perfect"...!

     Că a fost o "greșeală" Creația omului și că acei copii atât de Iubiți, care I-au dat atâta bucurie, pentru că fiecare purta în el Esența Divină, Scânteile izvorâte din Explozia Sa de Iubire, s-au stins!

     Pentru că intenția reală, concretă, este de a stinge! funcționarea omului ca făptură creată de Dumnezeu, de a stinge APARTENENȚA!

Domnul ne explică apoi în detaliu natura ADN-ului și ARN-ului și substanțele toxice care ne sunt injectate, cum ar fi aluminiul, mercurul și platina. El continuă să spună:

     Această ultimă împingere este "atingerea" finală pentru a vă transforma în sclavi. Ei vor să deveniți "entități".

     Și NU voi permite acest lucru! NU voi permite acest lucru în cei care Mă caută și Mă iubesc. În ceilalți, în spiritele rele, le voi permite....

     Și cel mai trist lucru este că pentru experimentele tuturor acestor lucruri care anulează și modifică genomul uman, se folosesc celule vii de copii avortați!

     Acest întreg plan de a universaliza uciderea copiilor nenăscuți ca fiind legală nu este nimic mai mult sau mai puțin decât colectarea de celule de care au nevoie pentru a-și continua experimentele!

     Nu e vorba că vor să "elibereze" femeile... Asta nu are nici un sens!!! E vorba de celule!!!

     Omul încetează să mai fie Perfecțiunea pe care am creat-o pentru că mâna omului îl transmută, îl transformă.

     Și nu uita, fiica mea, de Irod care a ucis copii nevinovați. Ei fac același lucru și Eu îl iau ca pe cel mai mare sacrificiu: martirii sfârșitului de veac, inocența copiilor care strigă să se nască, iar propria mamă care i-a născut este cea care îi ucide.

Un comentariu: