duminică, 17 octombrie 2021

LEGEA MARȚIALĂ ESTE PREGĂTITĂ, TOTUL ESTE PE CALE SĂ IASĂ LA IVEALĂ... Carbonia, 5 octombrie 2021

Iubiți copii, Tatăl este cel care încă vă vorbește, dar... ÎNCĂ PUȚIN VEȚI MAI PUTEA SĂ-MI AUZIȚI CUVÂNTUL!

Pregătiți-vă, oamenilor,  Antihristul ia deja putere maximă, această umanitate va fi catapultată în iad dacă nu se trezește la timp.

A venit sfârșitul, oamenilor, nu așteptați să se întunece cerul ca să înțelegeți, ...nu fiți nesăbuiți, pocăiți-vă! CONVERTIȚI-Vă! Întoarceți-vă la Cel care v-a creat, cereți-i iertare Celui Preaînalt înainte de a fi prea târziu.

Din Ceruri, trimit ajutorul Meu copiilor Mei, tuturor celor care zi și noapte își unesc mâinile în implorări și rugăciuni, cerând intervenția Mea anticipată, pentru ca ordinea lui Dumnezeu să se întoarcă pe Pământ.

ITALIA VA SUFERI UN MARE DEZASTRU, PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA ȘI SE VA RUPE, UN MARE TSUNAMI O VA LOVI.

Iubiți copii, a sosit timpul ca genunchii voștri să se plece în fața Crucifixului, ...a sosit timpul să implorați mila lui Dumnezeu!

SUNTEȚI PE CALE SĂ FIȚI COPLEȘIȚI DE UN COLAPS FINANCIAR CARE VĂ VA SCOATE DIN JOC: ...ECONOMIA VA FI PARALIZATĂ! OAMENII VOR FI ÎNJUNGHIAȚI PE LA SPATE, ...șarpele blestemat lucrează mângâind oamenii, îi amăgește spunându-le că recuperarea(revenirea la normal) este în curs, că totul va fi bine... MINCIUNI!

Treziți-vă, copiii Mei, faceți-vă curaj și organizați-vă pentru a nu accepta compromisuri.... TOTUL ESTE FALS!

Moartea dă târcoale oamenilor pentru a le fura totul. Această Umanitate va fi martirizată, nu va mai avea libertatea ei, flagelul care vine este tocmai pentru a o pune în lanțurile Satanei.

LEGEA MARȚIALĂ ESTE PREGĂTITĂ, TOTUL ESTE PE CALE SĂ IASĂ LA IVEALĂ... VA FI TERIFIANT PENTRU OMUL CARE NU A VRUT SĂ ACCEPTE SUGESTIILE LUI DUMNEZEU TATĂL.

Copiii Mei, nu vreți să ascultați Vocea Mea, continuați să umblați în păcat, mergeți braț la braț cu dușmanul, ...bieți copii, vă veți trezi brusc strămutați și nu veți mai putea remedia nimic, Satana vă va fi făcut deja sclavii lui.

Îndurarea Mea va fi NUMAI pentru cei care Îmi vor cere iertare, care își vor bate pieptul cu o inimă căită, ... ... care, recunoscându-se păcătoși, se vor prosterna în fața Mea, Singurul și Adevăratul Dumnezeu.

Milă! Milă! Ai milă de tine, omule! Convertiți-vă acum! Întoarceți-vă de urgență la Dumnezeul vostru. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6161219613920123&set=a.242597375782406

Un comentariu: