joi, 28 octombrie 2021

TATĂL MĂ TRIMITE CA SALVATOR ȘI ELIBERATOR AL LUMII – Carbonia, 15 octombrie 2021

Dumnezeu este!

Când toate lucrurile vor fi noi, când întunericul nu va mai fi, căci va fi lumină, când va răsări din nou zorii, Dumnezeul vostru, Regele, va locui cu poporul Său.

Eu sunt plin de milostivire, doresc să Mă dăruiesc cu ardoare noului Meu popor. Păstrați-vă în Mine, copiii Mei binecuvântați, nu vă temeți, Eu sunt Lumina lumii și Eu sunt Învierea și Viața, cine Mă urmează pe Mine nu va muri în veci. Voi umple poporul Meu de tot binele, îl voi strânge la pieptul Meu, va fi un popor sfânt pentru că va locui în Mine, Dumnezeul său Creator.

Iubiții Mei, Eu am puterea de a vă elibera din legăturile răului! Orice om care crede în Mine va fi eliberat!

Copiii Mei, am venit să vă dau o viață nouă în Mine, am venit să vă fac lumină în Mine. Țineți-vă strâns de Mine, copiii Mei binecuvântați.

A VENIT TIMPUL MEU! TATĂL MĂ BINECUVÂNTEAZĂ ȘI MĂ TRIMITE CA SALVATOR ȘI ELIBERATOR AL LUMII.

Ultimele clipe de viață pe acest Pământ se vor scurge acum pentru copiii Mei, ei sunt pe cale să părăsească pentru totdeauna această lume a păcatului, sunt pe cale să intre în Noua Eră.

ASTEROIZI SE APROPIE DE PĂMÂNT!... VA FI O COLIZIUNE FOARTE CURÂND, DAR MAI ÎNTÂI ÎMI VOI LUA COPIII,... ÎI VOI PUNE ÎN MINE, ÎN SIGURANȚĂ.

Cântați cu harpe și lire, cântați la țambal toți, cântați! Iubiți ai Domnului, cântați-i Dumnezeului vostru un cântec nou, inima voastră să bată la unison cu a Lui, ...lăsați Cuvântul Său de viață veșnică să răsune în inima voastră.

Iubirea Mea este infinită, Cerul Meu este mare,... am multe lăcașuri deja pregătite pentru copiii Mei. Îngerii cerului, soldații Iubirii, în armuri cusute cu fire de aur, în veșminte strălucitoare și cingători de aur, păzesc porțile Ierusalimului Meu ceresc, așteaptă să le deschidă copiilor Mei, ...la porunca Tatălui, le vor deschide larg și alți Îngeri vor coborî pentru a-i întâmpina pe aleșii lui Dumnezeu.

Pe Tronul Său, Dumnezeu Tatăl Își așteaptă copiii, El ține sceptrul regal în mână și coroana pe cap. În fiecare colț al Casei se află un brazier care emană parfumul unei iubiri intense, ... este Dragostea lui Dumnezeu! A Lui! Tată, mamă, frate și prieten sincer. Fiți pregătiți, copiii Mei, în curând veți cunoaște Tronul Celui Preaînalt.

Vă iubesc! Tânjesc după voi! Vă binecuvântez! Vă aștept în Rai!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6218914491483968&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu