marți, 11 aprilie 2023

Coronița celor două Inimi Nedespărțite pentru vremurile din urmă


Crezul, Tatăl nostru, Bucură-te Marie, Slavă Tatălui...

Pe boabele de Tatăl nostru se zice:

Părinte Veșnic, Îți ofer Inima Preasfântă a Fiului Tău, în unire cu Inima Neprihănită a Mariei, ca Victimă de Iubire și ispășire și ca refugiu pentru inimile noastre.

Pe boabele de Bucură-te Marie se zice de zece ori:

Preasfântă Inimă a lui Isus, prin bătăile Tale de iubire și ale Inimii Neprihănite, salvează-ne de pedepse, de Anticrist și de semnul fiarei.

La sfârșit se zice consfințirea la cele două Inimi:

Preasfântă Inimă a lui Isus și Inimă Neprihănită a Mariei, vouă vă consfințesc inima mea, sufletul meu și trupul meu, tot ce am, tot ce sunt și tot ce fac, mintea mea, gândurile, cuvintele, faptele mele, mișcările și pașii mei, bătăile inimii mele, iubirea mea, virtuțile și defectele mele, fiecare act al ființei mele. Totul vă dăruiesc vouă din pură iubire pentru ca iubirea voastră să inunde inima mea, sufletul meu și trupul meu, să aflu refugiu în dragostea voastră și ocrotire în fața relelor care vin: a bolilor, a vaccinărilor, a calamităților, a războiului,  Anticristului, a semului bestiei și a întunericului.  Să fiți pentru mine sălaș de odihnă, lumină și cale spre triumful final. Amin!

Un comentariu: