luni, 10 aprilie 2023

TIMPUL SE APROPIE DE SFÂRȘIT, DOMNUL BATE LA INIMILE OAMENILOR - Carbonia, 1.04.2023, ora 16:22

Preasfânta Maria spune: Copiii mei, vreau să vă cuprind în Mine! Vreau să vă ofer totul! Vreau să vă duc la Fiul meu Isus.

Iubiți copii, cu ajutorul meu veți ajunge în fața Fiului meu Isus.

Eu, Mama lui Isus și Mama voastră, vin ca întotdeauna în acest loc pentru a fi cu voi, în mijlocul vostru; ... Îmi unesc mâinile cu ale voastre; vă iau în Mine.

·       Iubiți-L pe Fiul meu Isus;

·       iubiți-vă unii pe alții,

·       respectați-vă unii pe alții,

·       împărtășiți totul.

Iubiți copii, timpul care vine acum va fi teribil pentru cei care s-au îndepărtat de poruncile lui Dumnezeu.

Rugați-vă pentru aceste suflete care se pierd; rugați-vă ca ei să se convertească în aceste ultime clipe de viață pe Pământ din starea de păcat.

Timpul se apropie de sfârșit, Domnul bate la inimile oamenilor.

Hotărârea Tatălui nu se schimbă; timpul Lui este "acesta"!

În acest timp El va interveni cu o mână de fier pentru a spune Destul împotriva acestei Umanități nelegiuite.

Destul, copiii Mei: Destul!

Când Dumnezeu l-a creat pe om, l-a creat după Chipul și Asemănarea Sa, pentru ca el să trăiască așa cum Dumnezeu a plănuit, dar omul a avut slăbiciunea de a asculta o voce care nu aparținea lui Dumnezeu și a căzut pe calea întunecată unde a găsit plâns și scrâșnirea dinților, unde încă trăiește în mortificare și durere.

Inima Tatălui bate cu dragoste pentru voi: El vrea mântuirea voastră; împodobiți-vă cu poruncile lui Dumnezeu.

Iubiți copii, respectați Poruncile Lui; nu vă torturați pentru tot ceea ce ați disprețuit în această viață, pentru că nu ați împlinit Cuvântul lui Dumnezeu, căci acum Dumnezeu vă va pune în situația de a vă îndrepta.


Iubiți copii, dacă nu găsiți în acest moment un preot bun care să vă mărturisească și să vă dezlege de păcatele voastre, prosternați-vă în fața Celui Răstignit și, cu adevărată căință a inimii cereți iertare, iar Eu, Dumnezeu vă voi ierta!

Eu sunt Cel care iartă păcatele copiilor Săi, dacă El consideră că aceștia sunt cu adevărat căiți de păcatele pe care le-au comis.

Copiii Mei, a venit timpul să vă schimbați viața! A venit timpul să vă bucurați de Viață! Cerurile se deschid deja pentru coborârea Mântuitorului! În curând Îl veți vedea pe Fiul Omului coborând pe norii cerului pentru a îmbrățișa această Omenire, pentru a-i îmbrățișa pe Copiii Săi.

Cei care L-au respectat, urmat, iubit și adorat în această viață, vor fi luați de El și puși alături de El: vor domni cu El într-o viață nouă, într-o lume nouă, în care toate vor fi acordate în iubire.

Aveți respect pentru aproapele vostru!

Aveți respect pentru Mama mea!

Mai presus de toate, aveți respect pentru Dumnezeul vostru Creator.

Războiul avansează, copiii Mei; totul este la porți, iadul este pe cale să se dezlănțuie pe pământ! În curând veți auzi vocea lui Dumnezeu care va spune ”Ajunge”!

Pregătiți-vă, copiii Mei, pentru că a sosit timpul, ora este acum!

Preasfânta Treime unită cu Sfânta Fecioară, vă binecuvântează cu dragoste și caritate.

https://colledelbuonpastore.eu/2023/04/06/il-tempo-volge-alla-fine-il-signore-bussa-ai-cuori-degli-uomini/

Un comentariu: