duminică, 16 aprilie 2023

Pregătiți-vă inimile, rugați-vă fără încetare - 8 aprilie 2023, Shelley Anna

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor îngerești mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

LOCUITORI PREȚIOȘI AI INIMII LUI CRISTOS, este foarte urgent să rămâneți în limitele protecției, pe care numai Inima Sfântă a lui Isus Cristos o poate oferi.

DOCTRINELE DEMONILOR AU PRINS RĂDĂCINI, CORUPÂND INIMILE ÎN PREGĂTIREA UNEI RELIGII UNICE MONDIALE.

Adevărata doctrină a lui Isus Cristos, va fi predicată în toată lumea și atunci va veni sfârșitul. Adevărul trebuie să pătrundă în inimile omenirii, pentru ca actul final de milostivire să se împlinească, având ca rezultat o mare convertire a păcătoșilor. Îndepărtați-vă de lupii îmbrăcați în haine de oaie, care vă umplu spiritul cu minciuni și înșelăciune!

PREGĂTIȚI-VĂ PROVIZIILE

Soarele va da o căldură toridă, care va devasta culturile și va diminua rezervele de apă. Încredeți-vă în Domnul și Mântuitorul nostru, care este providența voastră și care vă va alimenta toate nevoile.

Recunoașteți îngerii voștri păzitori care vă vor conduce la siguranță. Recunoașteți-i prin includerea rugăciunilor Îngerul Domnului(1), și Îngerul Păzitor (2), atunci când vă rugați. Penele aripilor lor vă înconjoară în fiecare moment.

ÎNTUNERICUL VA COBORÎ

Un întuneric negru și gros va coborî, acoperind Luna; întrerupându-i ciclul, în timp ce întunericul acoperă pământul. Rămâneți în casă unde lumânările binecuvântate ale credincioșilor vor arde cu putere, fără să se stingă niciodată!

Completați-vă armura cu sacramentaliile binecuvântate, care vă întăresc credința.

IUBIT POPOR AL LUI DUMNEZEU, este foarte urgent să vă treziți din somnul vostru, Cerurile vor afișa semnul Domnului, când o a noua planetă va invada sistemul solar. Cerurile se vor deschide cu sunete de trâmbițe și toți Îl vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului.

PREGĂTIȚI-VĂ INIMILE rămânând în prezența Domnului nostru, în adorație, cu rugăciuni, cu căința pe buze.

Necazul din aceste zile se intensifică, deoarece un holocaust nuclear este la orizont și va fi însoțit de un dictator; cunoscut sub numele de anticrist, care va guverna lumea cu comanda și religia sa. El își va însemna adepții cu numărul numelui său, 666. Un semn al condamnării care va fi prezentat ca un semn de conveniență și necesitate.

RUGAȚI-VĂ FĂRĂ ÎNCETARE

Rugați-vă Rozariul de lumină al Sfintei Fecioare, o armă foarte puternică care alungă întunericul, un far de speranță care luminează calea dreptății, pe care Domnul nostru Isus Cristos, a așezat-o înaintea fiecăruia.

CU SABIA MEA SCOASĂ DIN TEACĂ, sunt gata împreună cu mulțimi de Îngeri, să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

(1). Rugăciunea Angelus

 Îngerul Domnului i-a vestit Mariei. Și ea a zămislit de la Duhul Sfânt.

Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu Tine; Binecuvântată ești Tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Isus.

Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin.

Iată roaba Domnului! Fie mie după cuvântul Tău.

Bucură-te, Marie.....

Și Cuvântul s-a făcut trup.Și a locuit printre noi.

Bucură-te, Marie.....

Roagă-te pentru noi, Sfântă Născătoare de Dumnezeu.

Ca să ne facem vrednici de făgăduințele lui Cristos.

Să ne rugăm: Te rugăm, Doamne, să reverşi harul tău asupra sufletelor noastre,

pentru ca noi, care am cunoscut, prin vestirea îngerului, întruparea lui Cristos,

Fiul tău, să fim duşi prin patima şi crucea sa la slava învierii.  Prin acelaşi Cristos, Domnul nostru. Amin. Slavă Tatălui…

(2). Rugăciune către îngerul tău păzitor

Înger al lui Dumnezeu, care ești păzitorul meu, luminează-mă astăzi, păzește-mă,

povățuiește-mă și ocârmuiește-mă pe mine care-ți sunt încredințat ție, prin mila lui Dumnezeu. Amin.

”Din copilărie și până la moarte, viața umană este înconjurată de grija și mijlocirea lor (a îngerilor). Alături de fiecare credincios se află un înger ca protector și păstor care îl conduce spre viață. Deja aici, pe pământ, viața creștină participă prin credință la compania binecuvântată a îngerilor și a oamenilor uniți cu Dumnezeu.”- din Catehismul Bisericii Catolice; 336.

Confirmare din Scripturi

Domnul este refugiul celui asuprit, refugiu în vreme de strâmtorare. Psalmi 9:9

Vegheați și rugați-vă ca să nu intrați în ispită! Căci sufletul este plin de avânt, dar trupul este slab." Marcu 14:38

Mulți dintre cei care dorm în țărâna pământului se vor trezi, unii pentru viață veșnică, iar alții pentru ocara și dezgustul veșnic. DANIEL 12:2

Domnul judecă popoarele; Judecă-mă, Doamne, după dreptatea și după neprihănirea care este în mine! PSALMUL 7:8

Fraților, eu spun aceasta: carnea și sângele nu pot moșteni Împărăția lui Dumnezeu; nici putrezirea nu va moșteni neputrezirea. 1 CORINTENI 15:50

Isus i-a spus: "Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl, decât prin Mine". IOAN 14:6

Și dacă știm că El ne ascultă, orice i-am cere, știm că am obținut tot ce i-am cerut.

1 IOAN '5:15

Chiar și acolo mâna Ta mă va conduce și dreapta Ta mă va ține. PSALMUL 139:10

Înaintea lui se cutremură pământul, se zguduie cerurile, soarele și luna se întunecă, iar stelele își pierd strălucirea. Ioel 2:10

"Gemeți, căci se apropie ziua Domnului; ea vine ca o devastare de la Cel Atotputernic. De aceea orice mână va slăbi și orice inimă de om se va topi. Se vor înspăimânta, îi vor apuca chinurile și durerile se vor zvârcoli ca una care naște, nu va mai privi nimeni la aproapele său, iar fețele lor vor fi ca de flăcări. Iată, vine ziua Domnului, crudă, cu mânie și cu furie aprinsă, ca să facă țara un pustiu și să-i nimicească pe toți păcătoșii din ea. Căci stelele cerului și constelațiile nu vor mai străluci; soarele se va întuneca la răsăritul său iar luna nu va mai da lumină. Voi pedepsi pământul pentru răutatea lui și pe cei răi pentru nelegiuirile lor; voi face să înceteze mândria celor aroganți și voi umili trufia celor violenți." Isaia 13:6-11

"Atunci împărăția cerurilor va fi asemenea cu zece fecioare, care, luându-și candelele, au ieșit în întâmpinarea mirelui. Cinci dintre ele erau nechibzuite, iar cinci înțelepte. Cele nechibzuite și-au luat candelele, dar nu au luat cu ele untdelemn: însă cele înțelepte au luat untdelemn în vasele lor împreună cu candelele. Întrucât mirele întârzia, au ațipit toate și au dormit. Iar la miezul nopții s-a auzit un strigăt: "Iată Mirele! Ieșiți-i în întâmpinare!" Atunci s-au ridicat toate acele fecioare și și-au pregătit candelele. Cele nechibzuite au zis celor înțelepte: "Dați-ne din untdelemnul vostru, căci candelele noastre se sting!" Dar cele înțelepte au răspuns zicând: "Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă! Mergeți mai bine la cei care vând și cumpărați-vă!" Dar, plecând ele ca să cumpere, a venit mirele. Cele care erau pregătite au intrat cu el în (sala) de nuntă și ușa s-a închis. Mai târziu au venit și celelalte fecioare și au zis: "Stăpâne, Stăpâne deschide-ne!" Dar El, răspunzând, le-a zis: Adevăr vă spun: nu vă cunosc. Vegheați, așadar pentru că nu știți nici ziua, nici ceasul". Matei 25:1-13

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/april/10/prepare-your-hearts-pray-without-ceasing/

Un comentariu: