miercuri, 12 aprilie 2023

V-AȚI ABANDONAT LUI LUCIFER, ÎI FACEȚI VOIA! - Carbonia 06.04.2023

Să crezi cu tărie în ceea ce Eu îți spun, o, femeie!

Totul este împlinit!

Dumnezeul vostru îți spune: scrie poporului Meu iubit.

Poporul Meu, slujiți-Mă în aceste ultime ore, înainte de a face Voia Tatălui Meu. Primiți Milostivirea Mea, o, popor nerecunoscător, dați-Mi inima voastră și scrieți pe ea Numele Meu Sfânt; Eu, Isus, vă voi susține și vă voi pune în Mine; nu voi permite celui rău să vă îndepărteze de Mine.

Acestea sunt ore decisive pentru mântuirea ta, o, omule! Întoarce-te acum la Dumnezeul tău! Nu mai pierde timpul, căci nu mai există alt timp.

Adevărat, adevărat, îți spun, o, omule: M-am săturat să aștept convertirea ta, sunt dezamăgit de comportamentul tău, sunt mâhnit până la moarte pentru tine.

Mormântul este gata! Convertește-te, o, omule, convertește-te pentru a te ridica în Mine; nu-i permite lui satana să te tragă în Infern.

Ieși repede din Ur* înainte ca această noapte să cadă, ora Patimilor Mele este "ora cea mare".

Copiii Mei, trebuie să lupt din nou pentru voi, pentru a vă salva, voi nu ați reușit să-Mi dați nici măcar o clipă de liniște; M-ați lăsat răstignit din cauza păcatelor voastre. V-ați îmbibat cu otrava lui satana, v-ați ospătat cu el, v-ați îmbătat cu răul lui. ... Blestemat satana!

Sărmanii Mei copii, nu trebuia să vă las liberul arbitru, trebuia să vă țin în Mine, nu ați avut bun simț, nicio iubire pentru libertatea voastră. L-ați renegat pe Dumnezeul vostru Creator, v-ați îmbrăcat în întuneric, v-ați dus tot mai departe în valea morții.

O, copiii Mei, ce nenorocire pentru voi! Și ce durere pentru Mine!

Vă văd ființa voastră... din ce în ce mai slăbită: v-ați abandonat lui Lucifer, îi faceți voia; ați uitat principiile sănătoase ale vieții, v-ați pierdut credința în Mine.

Nu-L disprețuiți pe Dumnezeul vostru Creator, o, oameni, nu vă pierdeți viața; ridicați-vă din noroiul care vă copleșește: spuneți "DESTUL" păcatului și morții.

Mai sunt acum doar câteva clipe până la sfârșitul acestei vieți....

*Ur a fost un oraș-stat sumerian în sudul Mesopotamiei, fiind primul mare oraș dintre fluviile Tigru și Eufrat. Fiind locuit încă din mileniul al V-lea î.Hr., începând cu mileniul al III-lea î.Hr. a cunoscut o rapidă dezvoltare și prosperitate. A fost ulterior cucerit de elamiți și babilonieni. Wikipedia

https://colledelbuonpastore.eu/2023/04/10/vi-siete-abbandonati-a-lucifero-fate-la-sua-volonta/

Un comentariu: