sâmbătă, 15 aprilie 2023

O negură va acoperi Luna, 6 aprilie 2023, Shelley Anna

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În visul meu, era un cer înnegrit ce era acoperit de nori negri și resturi de foc și cenușă roșie cădea din cer. O nebunie se abătea asupra oamenilor al căror aspect se schimbase, făcându-i să pară morți.

Apoi cineva mi-a vorbit și mi-a spus: "Așa au spus că se va întâmpla!"

După vis am primit acest mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail:

În timp ce penele aripilor mă umbresc și mă protejează de resturile de foc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubit popor al lui Dumnezeu, apărați-vă sufletele în limitele impenetrabile ale Inimii Sfinte a Domnului nostru, unde nu există umbră, ci doar lumină.

O negură va acoperi Luna, făcând-o să nu-și completeze ciclul, la timpul stabilit.

Vine o ploaie de foc, care îi va afecta pe necredincioși și pe cei răi la inimă. Moartea va fugi de ei. Rămâneți în casă, recunoscând îngerii voștri păzitori, care vă vor proteja.

Lăsați lumânările binecuvântate să fie aprinse și rugați-vă Rozariul de lumină al Sfintei Fecioare. O armă foarte puternică împotriva relelor care saturează întunericul. Păstrați mereu cu voi sacramentaliile binecuvântate care vă întăresc credința și vă completează armura.

Iubit popor al lui Dumnezeu, acum este momentul să vă protejați cu armura lui Dumnezeu, unind armele voastre spirituale în mâini rugătoare.

Rugăciunile voastre să fie neîncetate! În timp ce intrați în timpul Marelui Necaz, în care întunericul coboară.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

 

Confirmare din Scripturi

ISAIA 66:15-16 "Căci, iată, Domnul va veni cu foc, ca un vârtej sunt carele Lui, ca să-și arate mânia Sa cu furie și mustrarea Lui în flăcări de foc. Căci Domnul judecă cu foc și cu sabie orice făptură și se vor înmulți cei străpunși de Domnul."

Miheia 7:18 Care Dumnezeu este ca Tine, care suporți nelegiuirea și treci peste răzvrătirea rămășiței moștenirii tale? Nu-Și ține pe veci mânia, pentru că iubește îndurarea.

Apocalipsa 9:6 În zilele acelea, oamenii vor căuta moartea și n-o vor găsi; vor dori să moară, dar moartea va fugi de ei.

Matei 24:29 "Îndată după necazul din zilele acelea, soarele se va întuneca, iar luna nu-și va mai da lumina, stelele vor cădea de pe cer iar puterile cerului se vor zgudui.

Ezechiel 32:8 "Voi întuneca peste tine toți luminătorii care luminează cerul

și voi pune întuneric peste țara ta".

declară Domnul Dumnezeu.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/april/10/a-blackness-will-cover-the-moon/

Un comentariu: