joi, 6 aprilie 2023

Inteligența artificială a devenit imaginea fiarei, 3 aprilie 2023, Shelley Anna

Mesaj de la Sfântul Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc și mă protejează de ochii vigilenți ai înșelătorului, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai lui Hristos, modernismul este arma aleasă de trinitatea profană care a infectat tehnologia cu imaginea stăpânului lor.

Obțineți pentru voi înșivă sacramentalele binecuvântate necesare pentru a vă proteja casa și dispozitivele.

Inteligența artificială a devenit imaginea fiarei. Imaginea fiarei a fost adusă pentru a completa împărăția întunericului și va fi conectată la semnul fiarei. Ea va afișa numărul numelui stăpânului său pe fiecare suflet care se predă la posesiune.

Nu vă lăsați înșelați. Se apropie cu repeziciune ziua în care va trebui să vă deconectați de la căile acestei lumi, care a devenit coruptă.

Recunoașteți îngerii voștri păzitori care vă acoperă în permanență cu aripile lor și sunt pregătiți să vă conducă spre siguranță. RUGĂCIUNILE VOASTRE SĂ FIE NEÎNCETATE. Rugați-vă continuu pentru sufletele vulnerabile și pentru copiii voștri care sunt cei mai sensibili la influența A.I.(Inteligentă artificială)

Ora este târzie, iar împărăția lui Antihrist este acum printre voi.

LUAȚI AMINTE ȘI ASCULTAȚI, ascultați chemarea Domnului la sfințenie și răspundeți cu căința pe buze, iar Domnul vă va acoperi cu Mila Sa și vă va spăla cu Sângele Său.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice apărătorul vostru vigilent. 

Confirmări din Scriptură

 De aceea, fiţi cu mintea clară, cumpătaţi în toate; puneţi-vă toată speranţa în harul care va fi dat când se va revela Isus Cristos!  (1 Petru 1:13)

 În el avem răscumpărarea prin sângele său, iertarea păcatelor după bogăţia harului său.  (Efeseni 1:7)

Şi i-a fost dat să dea un duh chipului Fiarei, aşa încât şi chipul Fiarei să vorbească şi să facă în aşa fel încât cei care nu se vor prosterna înaintea chipului Fiarei să fie ucişi. Ea a făcut ca toţi – mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi sclavi – să pună un indiciu pe mâna lor dreaptă sau pe frunte, 17 astfel încât nimeni să nu poată vinde sau cumpăra decât dacă are semnul numelui Fiarei sau numărul numelui eiApocalipsa 13:15-17

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/april/03/artificial-intelligence-has-become-the-image-of-the-beast/

Un comentariu: