luni, 10 aprilie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 5 APRILIE 2023 - Încredințați-i în mâinile Mele

"Copiii Mei prețioși, vă privesc în timp ce vă petreceți ziua. Sunteți preocupați de multe lucruri, însă un singur lucru este cu adevărat necesar - timpul petrecut cu Mine.

Sunteți pe bună dreptate îngrijorați de cei dragi pierduți, căci ei cred că știu mai mult decât știu. Ei se cred înțelepți și sunt totuși nebuni, căci nimeni nu are înțelepciune fără să Mă cunoască.

Dacă vă veți petrece timpul căutând fața Mea, cunoscându-Mă mai mult în momentele de rugăciune, stând înaintea Mea în tăcere și așteptând cu răbdare, celelalte griji vor dispărea. Ele vor dispărea pentru că, dacă rămâneți în Mine, puteți cere ce doriți. Există vreo problemă prea mare pentru Mine? Eu sunt un Dumnezeu puternic, Creatorul care a făcut tot ceea ce vedeți în jurul vostru.

Încredințați-Mi-i Mie pe cei pierduți. Numai Eu știu exact ce va fi nevoie pentru a-i face să strige la Mine. Nu v-am salvat Eu? Nu pot să-i salvez și pe ei? Tot ce am nevoie pentru a face acest lucru este credința voastră în Mine și rugăciunile voastre pentru cei pierduți.

Încredințați-i în mâinile Mele. Petreceți-vă timpul pentru a Mă cunoaște mai bine și veți avea tot ce vă trebuie și chiar mai mult."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=530915959204768&set=a.403808015248897

Un comentariu: