miercuri, 5 aprilie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 2 APRILIE 2023

Repostat: Numai cei care umblă cu Mine, 17 august 2018

"Mulți dintre copiii Mei așteaptă întoarcerea Mea. Ei așteaptă momentul în care vor fi răpiți din întunericul pământului. Dar mulți dintre ei trec cu vederea un lucru.

NOTĂ: A fi "răpit" aici înseamnă doar a fi chemat acasă într-un fel sau altul.

Numai cei care umblă cu adevărat cu Mine, care și-au luat cu adevărat crucea și M-au urmat, numai cei care își reneagă carnea și trăiesc numai pentru Mine sunt pregătiți să se întoarcă acasă.

Cei dintre voi care încă vă distrați în lume, care alergați după plăcerile lumești, cei care sunteți încurcați cu afacerile lumii, veți fi lăsați în urmă pentru ca Eu să vă pot conduce prin purificarea la care ați refuzat să vă supuneți până acum.

O, copiii Mei, încă nu vedeți? Eu doresc o mireasă sfântă și fără pată și nu trec cu vederea păcatele voastre! V-am dat puterea de a rezista oricărei tentații, dar mulți dintre voi nu arătați niciun efort în această privință. Sunteți leneși și indiferenți, preferând să vă agățați de plăcerile voastre. Credeți că Eu nu văd. Credeți că nu-Mi pasă. Credeți că totul va fi bine.

Nu totul va fi bine când cei din jurul vostru vor fi luați din lume, dar voi veți fi lăsați în urmă în întuneric. Veți fi lăsați în urmă pentru a înfrunta ororile care vor veni, iar diavolul vă va urmări. Ce veți face? Nu aveți înțelepciunea de a ști ce să faceți, pentru că nu ați petrecut încă timp în Cuvântul Meu Sfânt. Așa că ați rămas fără remediu.

Pregătiți-vă să mergeți pe calea pe care ați ales-o. Eu v-am trimis avertismente. V-am dat Cuvântul Meu. V-ați întors de la mustrarea Mea, preferând întunericul păcatului în locul luminii Mele. Acum ar trebui să fiți dați pe calea pe care ați ales să mergeți."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=529405866022444&set=a.403808015248897

Un comentariu: