miercuri, 5 aprilie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 1 APRILIE 2023

Repostat: Inimi cu adevărat pregătite, 5 iunie 2017

   "Credeți că sunteți pregătiți pentru tot ceea ce va veni, dar, sunteți cu adevărat pregătiți, copiii Mei? Sunteți pregătiți să experimentați ceea ce v-am spus că este pe drum? V-ați pregătit cu adevărat inimile?

   Atât de mulți dintre copiii Mei cred că inimile lor sunt pregătite, dar nu au nicio idee despre ceea ce se va întâmpla cu adevărat în acest timp. Ei petrec puțin timp cu Mine în zilele lor, iar gândurile lor despre Mine sunt puține.  Ei se consideră pregătiți, și totuși nu au o credință reală în Mine.

   Vremurile care vor veni vor face mai mult decât să vă testeze credința, vă vor descoperi dacă aveți credință. Vremurile care vin în curând vor aduce moartea celor care nu Mă cunosc cu adevărat, care nu știu să se bazeze pe Mine, care nu Mă pun pe primul loc în tot ceea ce fac.

   Credința voastră în Mine va fi diferența dintre viață și moarte în aceste vremuri, copiii Mei, pentru că numai prin credința voastră veți supraviețui în aceste vremuri. Voi alegeți acum dacă veți petrece timp pentru a vă întări credința și dacă Mă veți lăsa să vă descopăr dacă aveți cu adevărat credință sau nu.

   Dacă inima voastră nu este pregătită, nimic nu va putea să vă pregătească pentru ceea ce va veni. Dacă Îmi cereți acum, vă voi ajuta să vă pregătiți. Vă voi arăta ce este în inima voastră, astfel încât să știți înainte de a fi prea târziu.

   Este inima voastră cu adevărat pregătită?"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=528907136072317&set=a.403808015248897

Un comentariu: