duminică, 3 ianuarie 2021

CA ȘI COMÂNTUITOARE VĂ VOI CONDUCE SPRE VICTORIE - Carbonia, 30.12.2020

Micuță floare, iată-mă, am venit să-ți spun că așteptarea a luat sfârșit.

De mâine totul se va schimba pentru că Dumnezeu intervine pentru a-i oferi micuței Sale rămășițe fericire veșnică.

Iubiți copii, sosirea mea va fi bruscă, Isus al meu mă trimite la voi pentru a începe misiunea.

CA ȘI COMÂNTUITOARE VĂ VOI CONDUCE SPRE VICTORIE ȘI VĂ VOI CONDUCE LA  FIUL MEU ISUS, SFINȚI ȘI IMACULAȚI ÎN DRAGOSTE PENTRU CĂ EU ÎNSĂMI VĂ VOI ÎNVĂȚA IUBIREA!

Întoarceți-vă la Isus al meu, o, oameni, întoarceți-vă la El pentru lumină și viață veșnică în voi. Renunțați la satana, abandonați lucrurile lumii, pentru că LUCRURILE LUI DUMNEZEU vă vor da viață din abundență în fericirea veșnică.

Va ploua cu stele din cer! Marea purificare va începe! Această umanitate va fi dezgolită în fața Dumnezeului Iubire care o va judeca și o va pune fie în dreapta Lui, fie în stânga Lui.

Oamenii puternici ai Pământului sunt pe cale să cadă de pe tronurile lor, furtuna imprevizibilă îi va descălța și vântul care suflă îi va împrăștia. Niciodată nu vor mai avea putere asupra acestei omeniri pentru că nicio ființă rea nu va rămâne. Dumnezeu a hotărât să curețe răul, dorește să pună făptura Lui într-o lume a iubirii și a fericirii.

Acum veți fi satisfăcuți, o, voi care M-ați trădat, acum dumnezeul vostru vă va lua cu el în iad. Blestemat este cel care s-a pus împotriva Creatorului său, Dumnezeu, și a luptat cu El pentru a-i da putere satanei.

Săracii oameni, săraci pentru că s-au abandonat răutății fără să se împotrivească, fără discernământ, și-au dat viața la moarte, niciodată nu vor mai vedea lumina!

Eu, Sfânta Fecioară Maria, vă spun: copiii mei, deschideți-vă larg inima către Hristos, întoarceți-vă repede la El, cereți iertarea păcatelor voastre. ... POCĂIȚI-VĂ, OAMENILOR, POCĂIȚI-VĂ! GRĂBIȚI-VĂ SĂ REPARAȚI PÂNĂ CÂND ESTE POSIBIL PENTRU CĂ ODATĂ CU NOAPTEA VA VENI FRIGUL ȘI ÎNTUNERICUL. FIȚI ATENȚI, OAMENILOR, TREZIȚI-VĂ PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU.

ÎNAINTAȚI CU ROZARUIL ÎN MÂNĂ, FIII MEI.

Mica mea armată credincioasă, ajutați pe Isus și Maria să salveze cât mai multe suflete.

Vă binecuvântez în numele Sfintei Treimi.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4812416415467123&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu