joi, 7 ianuarie 2021

Lumea intră acum în întunericul anticristului - Christina Gallagher, 31 decembrie 2020

Mesaj de la Domnul Nostru
„... În acest moment va fi o mare tăcere în Rai.

Domnul i-a vorbit Christinei cu o voce foarte severă. El a spus: „Vai, vai, vai de cel care Mi-a blocat cuvântul către inima și sufletul omenirii care ar fi putut să-mi răspundă!

Focul, molima, ciuma, foametea și cel de-al treilea război mondial se vor dezlănțui peste pământ până când două treimi din populația lumii vor fi șterse. Cei care vor rămâne în viață vor invidia morții. Omul din est va fi rău, crud și nu va arăta milă față de locuitorii lumii. O, nebunia omului care crede că atunci când va avea un vaccin, totul va reveni la normal - așa cum a fost înainte. Câtă prostie din partea unui astfel de „om” care nu a reușit să audă chemarea Mea pentru că, dacă cuvintele Mele ar fi fost puse la inimă, ar fi avut înțelepciunea de a înțelege cum ați fost înșelați de cei care sunt în uniune cu anticristul. Va fi înșelăciunea puterilor create de om ca să vă controleze și să vă distrugă!

Biserica Mea s-a golit pe ea însăși de tot ce Îmi aparține și v-a lăsat pe voi, poporul Meu, fără ca cineva să păstorească turma. Așa cum v-am spus odată, voi păstori Eu Însumi turma Mea și vai de omul care a condus poporul Meu în întuneric și a negat sacralitatea comorilor Bisericii Mele în fața poporului Meu. Mulți aleargă și se ascund mai degrabă decât să-Mi servească turma cu sărbătoarea Liturghiei și să-Mi hrănească mieii cu Trupul Meu Sacru, dar acestora care pretind că sunt păstori, le spun: „Nu Mi-ați adus decât rușine”.

Lumea intră acum în întunericul anticristului, așa că nu este o întoarcere la „normalitate” așa cum o vede omul, ci la întunericul care în unire cu anticristul, este forțat asupra voastră în eșecul vostru deliberat de a răspunde chemării Mele. Biserica Mea este pregătită pentru intrarea anticristului deoarece în Biserica Mea există cei activi care sunt în uniune cu anticristul și mai sunt și aceia care vor aduce o monedă mondială unică. După cum v-am spus deja, ei vă vor controla existența, dictându-vă modul în care doresc ei și tot ceea ce dețineți nu vă va mai aparține. Pe măsură ce voi, oameni stupizi, priviți toate acestea cum se desfășoară în fața voastră, vreau să vă dați seama de multele dăți în care au răsunat acele cuvinte prin micuța Mea - dar fără rezultat.

Duhoarea morții va fi peste tot deoarece viața nu va avea nici sens, nici valoare pentru cele ale antihristului: veți fi eliminați. Fac apel la omenire să acorde atenție și să asculte ceea ce spun. Deschideți CARTEA și citiți capitolul opt al Apocalipsei - Al șaptelea sigiliu al lui Dumnezeu ... "

Deschiderea celui de-al şaptelea sigiliu

1 Iar când [Mielul] a deschis cel de-al şaptelea sigiliu, s-a făcut tăcere în cer cam o jumătate de oră. 2 Şi i-am văzut pe cei şapte îngeri care stau [în picioare] înaintea lui Dumnezeu şi li s-au dat şapte trâmbiţe.

3 A venit atunci un alt înger şi a stat în picioare înaintea altarului. El avea un vas de aur pentru tămâiere şi i s-a dat multă tămâie ca s-o aducă împreună cu rugăciunile tuturor sfinţilor pe altarul cel de aur care este înaintea tronului. 4 Şi fumul de tămâie s-a înălţat din mâna îngerului înaintea lui Dumnezeu împreună cu rugăciunile sfinţilor. 5 Apoi îngerul a luat vasul pentru tămâiere şi l-a umplut cu foc de pe altar şi l-a aruncat pe pământ. Şi au fost tunete, zgomote, fulgere şi cutremur.

CELE ŞAPTE TRÂMBIŢE

Primele patru trâmbiţe

6 Atunci, cei şapte îngeri care aveau cele şapte trâmbiţe s-au pregătit să sune din trâmbiţă.

7 A sunat din trâmbiţă primul şi a venit grindină şi foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe pământ, şi o treime din pământ a fost arsă; o treime din copaci a fost arsă şi toată iarba verde a fost arsă.

8 A sunat din trâmbiţă al doilea înger şi ceva ca un munte mare de foc arzând a fost aruncat în mare şi a treia parte din mare s-a făcut sânge 9 şi o treime din creaturile care sunt în mare şi care au viaţă au murit şi o treime dintre corăbii au fost distruse.

10 Apoi a sunat din trâmbiţă al treilea înger. Şi a căzut din cer o stea mare arzând ca o făclie. A căzut peste a treia parte din râuri şi peste izvoarele apelor. 11 Iar numele stelei se pronunţă Absint; o treime din ape a devenit pelin şi mulţi oameni au murit din cauza apelor, pentru că deveniseră amare.

12 A sunat din trâmbiţă şi al patrulea înger şi a fost lovită o treime din soare, o treime din lună şi o treime din stele, ca să se întunece o treime din ele, iar ziua să nu strălucească pentru o treime din ele; la fel şi noaptea.

13 Şi am văzut şi am auzit un vultur zburând în partea cea mai înaltă a cerului şi strigând cu glas puternic: „Vai, vai, vai de locuitorii de pe pământ din cauza sunetului trâmbiţei celorlalţi trei îngeri care sunt gata să sune din trâmbiţă!”.

Rugați-vă , rugați-vă , rugați-vă pentru sufletele întregii omeniri și pentru sufletele celor mulți care vor muri nepregătiți. Micuțo, nu te teme să faci cunoscut tot ceea ce-ți spun Eu .

Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt"

https://www.facebook.com/photo?fbid=2773472286225120&set=a.1405560839682945

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu