sâmbătă, 9 ianuarie 2021

TRĂIȚI DEJA ÎN TIMPUL PEDEPSELOR, CERUL VA PROCLAMA UN NOU ÎNCEPUT - Carbonia, 08.01.2021

Iubiții Mei copii, este Tatăl Cel care încă vă cheamă înapoi la El însuși.

Treziți-vă, oamenilor, este deja acum timpul marelui necaz, Pământul va suferi, omenirea va fi sfâșiată de durere.

Satana a orchestrat bine planul lui diabolic ca să vă îndepărteze de Mine, v-a făcut orbi și surzi față de Mine, inima voastră a devenit neagră ca smoala, ați fost prinși în plasa lui de moarte, ghearele lui puternice vă ține blocați și nu reușiți să-i rezistați pentru că i-ați permis să aibă putere asupra voastră, el vă gestionează și vă conduce tot mai departe de Dumnezeul vostru Creator.

Pământul suspină în agonia sa, această umanitate încă speră la rezolvarea acestui rău din jurul ei.

ÎN ADEVĂR SĂ ȘTIE OAMENIIII: CĂ NU NU ESTE CALE DE ÎNTOARCERE, CĂ RĂZBOIUL NU VA FI ÎMPIEDICAT, CĂ MOARTEA VA FI ÎN FIECARE CASĂ PENTRU CEI CARE NU VOR FI ADĂPOSTIȚI ÎN CRISTOS ISUS, CALEA, ADEVĂRUL ȘI VIAȚA, SALVAREA UNICĂ!

Dumnezeu intervine pentru a pune capăt acestei divizări cauzate de rău. Pământul va fi purificat pentru a fi locuit de credincioșii lui Hristos, de cei care umblă în legile Lui și respectă voia Lui.

DUMNEZEU TATĂL ESTE PREGĂTIT PENTRU DREPTATEA LUI!

Aveți grijă, oamenilor, pocăiți-vă acum înainte să fie prea târziu.Cei care L-au urât pe Fiul și L-au răstignit și care repetă încă constant răstignirea Lui, nu vor putea fi salvați dacă nu se închină Lui cu o inimă căită, cerând iertare. Ființele rele au lucrat la această umanitate pentru a o doborî... și a o ucide.

TRĂIȚI DEJA ÎN TIMPUL PEDEPSELOR, CERUL VA MARCA SFÂRȘITUL UNEI EREZII ȘI VA PROCLAMA UN NOU ÎNCEPUT. CAPUL ȘARPELUI ANTIC VA FI ZDROBIT DE SFÂNTA FECIOARĂ ÎMPREUNĂ CU TOȚI FIII EI, ARMATA SA DE PE PĂMÂNT, ... DE CĂLCÂIUL EI!

 FIȚI CREDINCIOȘI LUI ISUS, ADEVĂRATULUI MAGISTERIU AL BISERICII.

Copii ai Ierusalimului, ridicați-vă inimile către Cel Preaînalt, scoateți-vă săbiile însângerate, Adevărul se anunță cu vehemență! Recitați cu credință Rozariile voastre cu Maria, implorați întoarcerea glorioasă a lui Hristos pe pământ!

Anunțați victoria Sa! Dumnezeu este! Nimeni nu este ca Dumnezeu! Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu! El va face toate lucrurile noi și va proclama Împărăția Sa pe pământ.

Mergeți înainte, ca adevărați soldați ai lui Hristos, slujiți-i în misiunea supremă de mântuire, rămânând fermi în El, Adevărul!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4841205572588207&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu