marți, 19 ianuarie 2021

CIUMA SE VA RĂSPÂNDI BRUSC ȘI VA LOVI O MARE PARTE A PĂMÂNTULUI - Carbonia, 28.01.2020

Dragă fiică, acest mesaj să fie dezvăluit lumii.

Pregătiți-vă, copiii Mei, timpul pentru marile boli de laborator cauzate de om își dă rezultatele. ... ATENȚIE LA VACCINURI!

Copiii Mei, v-am sugerat să vă rugați mult, să vă îndepărtați de lucrurile lumii și să trăiți liniștiți în casele voastre, uniți cu familia voastră.

CEI PUTERNICI DE PE PĂMÂNT TESTEAZĂ EXTERMINAREA UMANITĂȚII, ÎȘI PUN ÎN APLICARE PLANURILE LOR MALEFICE. DUMNEZEU CARE VEDE TOT DIN ÎNALTUL CERULUI, ÎN ADEVĂR VĂ SPUNE, O OAMENILOR: AM VĂZUT ABOMINABILUL CARE ESTE ÎN OM,... AM AUZIT PLÂNSUL FIILOR MEI, NU VOI RĂMÂNE INSENSIBIL LA CERERILE LOR DE AJUTOR.

CHINA ESTE ÎN AȘTEPTARE PENTRU A-ȘI PUNE ÎN DESFĂȘURARE PUTEREA NUCLEARĂ. POFTA EI ESTE  PUTEREA. COMPLOTEAZĂ  ÎMPOTRIVA OAMENILOR SĂRACI, SE ASCUNDE ÎN LUMINI FALSE, SE DEGHIZEAZĂ ÎN MIEI, DAR SUNT LUPI RĂPITORI.

FIICA MEA, ASTĂZI VREAU SĂ ÎȚI DETALIEZ MESAJUL MEU PENTRU ACEASTĂ UMANITATE CARE ÎN CURÂND ÎȘI VA PIERDE LIBERTATEA.

Copiii Mei, au venit vremuri de mare durere, mulți oameni își vor pierde viața din cauza celor malefici prin mâinile oamenilor răi.

CIUMA SE VA RĂSPÂNDI BRUSC ȘI VA LOVI O MARE PARTE A PĂMÂNTULUI. Vor fi numeroase pierderi umane din cauza conflictelor de putere. Națiunile vor merge la război și nu-l vor mai putea opri... disperarea și foamea vor veni!

Am plâns pentru acest popor, Mi-am dat viața pentru mântuirea lui, dar am fost pus pe cruce, omul care a devenit rău a vrut să Mă elimine pentru libertatea lui! ... Ah! Copiii Mei, ce libertate doriți? Sunteți victimele satanei și nu vă dați seama, sunteți puși pe rug în fiecare zi și nu realizați nimic, v-ați pierdut viața din cauza distanțării voastre față de Mine, Dumnezeul Dragostei. Doar în Mine aveți libertate, oamenilor, nu există alt Dumnezeu care să-ți dea adevărata libertate. Sunteți sclavi, oamenilor!... Sunteți în întuneric! Nu vedeți pentru că satana v-a orbit! Ah, ce blestemăție este în voi, oamenilor! Ați fost seduși de diavol, fără să vă gândiți  ați îmbrățișat moartea! Iată-vă astăzi la răspundere:... atât de multe greșeli! Atâta dezamăgire și atâta durere! Dar asta a fost alegerea voastră, v-ați condamnat singuri.

Ceasul bate deja ora sfârșitului, viața voastră stă în mâinile voastre.

Adevăr vă spun: fiți capabili să vă căiți pentru tot răul pe care vi l-ați făcut și pe care l-ați provocat fraților voștri.

Fiți capabili să vă prosternați în fața Mea și să-Mi cereți cu umilință iertare. Vreți să aveți șansa de a intra în lumea nouă în care dragostea și fericirea te vor însoți pentru totdeauna?... Iată, aceasta depinde de voi, încă câteva momente și apoi ceasul va bate ultimul gong și întunericul va invada Pământul! Pocăiți-vă repede.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4855981237777307&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu