joi, 28 ianuarie 2021

Cu ochii Domnului – 29.12.2020

1.Mă gândeam să mă rog pentru cardinali și aveam idei diferite despre asta.

Isus: E drept că rugăciunile pentru cardinali sunt extrem de importante acum în vremurile din urmă. Dar modul în care vreți vă rugați pentru ei, las la alegerea voastră liberă. Îmi place fiecare idee. Pe de altă parte, insist să nu cazi în exagerare și doar un timp determinat să folosești pentru ei, deoarece există multe grupuri de oameni, de exemplu: cei împietriți cu inima, muribunzii, necredincioșii, cei indiferenți, sufletele care se purifică (nt. din Purgator), pentru care nu este voie să fie oprită rugăciunea de mijlocire.

2. În timpul Liturghiei de Crăciun, în timpul unui cântec sfânt:
Imagine: Un triunghi în lumină aurie, din care se revarsă un râu auriu.
Imagine: Un triunghi în întuneric, cu un cerc mare în interior, o lumină strălucitoare în mijloc.
Imagine: Un triunghi în întuneric, câte un înger de ambele părți deasupra triunghiului, între cei 2 îngeri în mijloc, deasupra triunghiului, Tatăl Ceresc cu brațele întinse.


Isus: Este adevărat că dreptatea lui Dumnezeu va acoperi în curând omenirea, dar pentru moment, Milostivirea Sa infinită se revarsă asupra voastră ca un râu de aur. Cercul mare din triunghi înseamnă că timpul s-a încheiat. Lumina care strălucește în mijloc este un simbol al celei de-a doua Mele veniri Glorioase. Nu vă temeți, deoarece chiar și în cele mai întunecate situații, Sfânta Treime este cu voi, îngerii vă păzesc și vă fac să simțiți iubirea Tatălui Ceresc. Doar fiți fideli și curajoși.

3. La Liturghia de Crăciun, preotul a predicat că Maica Domnului l-a pus pe nou-născutul Iisus într-o iesle. În același timp, vitele mâncau paie de la iesle.

Isus este hrană pentru noi.
În cântecul sfânt, am cântat despre Isus, că este „Ființă cerească”.
Gând:  Iisus cel batjocorât cumplit și încoronat cu spini mi-a venit în minte deoarece El fiind„Ființa Cerească”, pământenii L-au batjocorât  teribil pentru că nu este unul dintre ei.

Simțământ: Dacă îl urmăm pe Domnul Isus și mărturisim învățăturile Lui, vom umbla printre oamenii zilelor noastre așa ca El.

Isus: Când m-am născut, nici măcar nu aveam un pat, mama mea nu avea unde să se culce ca să Mă poată lua lângă ea și m-a culcat în iesle. Aceasta nu a fost întâmplător. Fiți atenți la paralelă. Ieslea este folosită pentru hrănirea animalelor. Se hrănesc cu fânul din ea. Eu am ales cea mai profundă formă de smerenie că m-am coborât într-un loc destinat hrănirii și Eu Însumi am fost și sunt hrana. Vă hrănesc cu trupul și sângele Meu. Deoarece propriul Meu popor nu L-au recunoscut în Mine pe Mesia, M-au umilit până la limită. Au creat din Mine un rege, însă doar caricatura Lui, omul încoronat cu spini, torturat. Tu și toți cei care Mă urmează veți avea avea aceeași soartă. Dar veți avea parte nu numai de suferința Mea, ci și de gloria Mea cerească.

4. A fost vorba de anul 2021.
A. Voce: Acum va urma o mare dezordine.
Voce:  Mult mai multe vor ieși la lumină.
Gând: Într-un videoclip de pe internet, un microbiolog de limbă germană a spus că este periculos să se administreze vaccinul persoanelor sănătoase. El a adăugat că ungurii sunt cei care urgentează și îndeamnă la administrarea vaccinului cât mai curând posibil în Europa. În știrile TV, se poat observa că se face o mare campanie din aceasta.


Iisus: Anul acesta 2021 nu va mai fi ca anii precedenți. Chiar și cei care nu citesc și nu cred deloc mesajele simt că există o schimbare în aer. Ei vorbesc deja oficial la TV despre planurile pentru o dominație mondială unificată. Uniunea Europeană vrea să elimine națiunile. Acest lucru nici nu îl mai ținut secret, ci este făcut public. Precursorii acestui lucru sunt schimbările în tehnologie, obligativitatea cardului bancar și abolirea banilor de hârtie. Chiar dacă nu vor face încă obligatorie vaccinarea, cei care nu vor accepta vaccinul împotriva virusului vor avea unele dezavantaje. De exemplu: nu veți putea călători fără un certificat de vaccinare. Nu doar cei fideli, învățați de Mesajele Mele, consideră vaccinul periculos, dar chiar și mulți dintre oamenii de știință nu recomandă acceptarea acestuia. Deocamdată nu este obligatoriu să-l primiți, dar există o mare agitație din partea guvernului. Voi, copiii Mei ispășitori, știți bine că acest vaccin servește scopului de reducere  a omenirii și aducerea celor rămași sub control.

b. Voce: veți avea parte de o mare pregătire.
Voce: Acesta este timpul dinaintea marii pregătiri.
Voce: Acestea sunt momentele timpului.
Simțământ: Ce este în formă digitală pe computer, tipăriți-le cât mai curând posibil, faceți copii ale acestora pe hârtie, pentru că va veni timpul în care nu veți mai avea acces la ele în formă digitală.

Isus: În timp ce noua putere mondială se construiește, așa și voi ispășitorii sunteți în mare pregătire. Vă sfătuiesc să imprimați mesajele Mele sfinte pe care le trimit prin aleșii Mei, deoarece internetul, telefoanele mobile, dispozitivele noii tehnologii se vor opri la Marele Avertisment. Deoarece internetul este cel mai important lucru prin care Eu trimit mesajele, nu le lăsați să se piardă. Apoi continuați să adunați cărțile sfinte cu conținut mistic, procurați-vă Biblia, cumpărați cât mai este posibil medalii și dați-le la sfințit, aveți grijă de rozarii și chiar cumpărați multe pentru a le distribui la timpul potrivit.

c. Am citit din cartea cu titlul ”Tu știi că Te iubesc”: Cea mai mare criză apare atunci când cultura și progresul ating nivelul cel mai înalt.
Gând: Lumea noastră de astăzi este foarte modernă și Domnul se pregătește să o demoleze.
Imagine: fața lui Iisus de pe Giulgiul din Torino
Voce: sunt nevoit să o demolez.
Gând: M-am gândit la Marele Avertisment că este aproape și, în același timp, mi-am amintit că vor exista alegeri în Ungaria în 2022, care sunt, de asemenea, foarte aproape.

Isus: Puterea din umbră vrea să facă imposibile alegerile din Ungaria din 2022. Rugați-vă ca acest lucru să nu reușească. Dar oricum va fi, pe voi, maghiarii mama Mea vă va proteja de la distrugere. Noi, cei din Cer, simțim că trebuie să oprim această distrugere nemăsurată. Milostivirea lui Dumnezeu, Marele Avertisment, va coborî în curând pe pământ. O mare parte a omenirii, datorită intervenției noastre, va fi salvată de moartea pământească și veșnică. Nu vă fie frică de nimic, nu ne negați niciodată și mărturisiți cu îndrăzneală credința voastră. Vă voi ajuta.

5. Mă gândeam cum pot să devin un sfânt.
Vocea: Iubește-l pe Domnul Dumnezeul tău mai presus de orice.


Isus: A deveni sfânt este o călătorie foarte dificilă și cu sacrificiu. Până când cineva ajunge la punctul în care să fie perfect și apt de a fi primit în Cer, el trebuie să ajungă până acolo încât să țină în permanență cerințele celor Zece Porunci. Cea mai importantă dintre acestea este prima poruncă. Dar am copii care, chiar dacă nu au trăit în sfințenie, își sacrifică viața pentru alții într-o situație neașteptată și dură, așa că devin sfinți imediat.

6. A fost vorba despre pregătire.
Am citit din cartea cu titlul ”Tu știi că Te iubesc”: Nașterea lui Isus a fost precedată de un mileniu de pregătire.
Gând: Au trecut aproximativ 2.000 de ani de când Isus a trăit pe pământ, iar Lumea Nouă va avea 1.000 de ani.
Simțământ: Acum ne pregătim pentru venirea Lumii Noi, Lumea Nouă ne va pregăti pentru viața adevărată din Rai.

Isus: Istoria omenirii constă în mari pregătiri. Prima mare pregătire a durat aproximativ 1.000 de ani, când de la Avraam omenirea a așteptat până la venirea lui Mesia. Și acum, de asemenea, de la Răscumpărarea Mea, sunteți din nou într-un timp de pregătire, pentru că vă pregătiți pentru a Doua Mea Venire glorioasă și pentru Lumea Nouă pe care o voi aduce. Oamenii înviați care trăiesc în Lumea cea Nouă, cu excepția celor condamnați, vor trăi într-o mare a treia pregătire, în așteptarea judecății finale care va
fi făcută publică în văzul tuturor și Eu Îmi voi manifesta puterea Dumnezeească prin aceea că voi pune pe cei drepți la dreapta Mea și la stânga Mea pe cei damnați care au înviat. Deci, în Lumea Nouă, cei 1.000 de ani lungi vor fi o pregătire pentru mântuirea omenirii, pentru viața veșnică.

7. Voce: Cea mai frumoasă situație din lume.
Imagine: Prezentul este întins de cineva la fel ca atunci când este întins aluatul de ștrudel.

Isus: Acesta este timpul de pe urmă,o așteptare pentru A Doua Mea Venire glorioasă, cea mai frumoasă situație din lume. Tatăl Meu prelungește puțin timpul milostivirii.

8. Imagine: cineva răsucește butonul radiatorului, când în sus, când în jos.
Imagine: Cu spatele la mine este cineva care tocmai acoperă cu o mantie roz ceva.

Isus: Tatăl meu, din când în când reglează strâmtorările din iubire. Cu teamă, Îngerul păzitor al Ungariei își acoperă țara lui păzită de cele mai mari pedepse.
http://uzenet.csapata.hu/cikkek/isten-szemevel-72949/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu