marți, 26 ianuarie 2021

PĂMÂNTUL NOU VĂ AȘTEAPTĂ CA SĂ TRĂIȚI VIAȚA ÎN FERICIRE ȘI IUBIRE - Carbonia, 22.01.2021

 Iubiți copii, o, voi care Mă căutați în inima voastră, iată-Mă că Eu vin ca să vă binecuvântez.

Ascultați Cuvântul lui Dumnezeu, respectați poruncile Lui, cereți-i iertare pentru păcatele voastre și urmați-L așa cum El vă cere.

Trimit către voi Cuvântul Meu prin profetul Meu, ea vă transmite ce am să vă spun vouă. În curând Mă voi manifesta lumii, în Milostivirea Mea voi veni să judec poporul Meu.

Isus le spune copiilor Săi, celor care așteaptă un semn de iubire și pace: iată-Mă la voi, copiii Mei, Eu sunt Cel ce Sunt, astăzi vin să vă binecuvântez casele voastre.

Rugați-vă sfântul Rozariu, dedicați-l triumfului Inimii Imaculate a Mariei, ea va triumfa în curând cu toți copiii ei, cei care se arată docili Cuvântului Meu și urmează  să fie instruiți în Lucrurile lui Dumnezeu.

SUFERINȚA ESTE ÎN LUME, IUBIȚII MEI, FIECARE FAMILIE ARE PROPRIA SUFERINȚĂ, DAR ÎN REALITATE SĂ ȘTIȚI CĂ ACEASTA ESTE O BINECUVÂNTARE  PENTRU CĂ PRIN ACESTE SUFLETE FRUMOASE EU VOI SALVA LUMEA.

Strigați durerea voastră către Mine, nu veți rămâne neascultați, Eu Însumi vă voi vindeca rănile.

Iubiții Mei, Inima Mea sângerează pentru răutatea care este în lume,... precum M-au răstignit pe Mine, Creatorul vostru, tot așa vor face și cu voi, îngerii mei, cei care Mă ascultați și Mă urmați purtându-vă în tăcere crucea care este cea mai frumoasă jertfă pentru Dumnezeul Dragostei!

Înainte, viitorul vostru nu este pe acest pământ, sunteți doar în trecere pe aici.

Este un mare test pe care trebuie să-l treceți pentru a intra în viața veșnică. Noul Paradis este gata, vă așteaptă, urmați-Mă în dragoste și caritate.

Timpul s-a terminat, în scurt timp Îmi voi deschide cerul și voi coborî pentru a-Mi lua copiii în Mine. ÎNAINTE, NIMIC NU E PIERDUT, NOUL PĂMÂNT VĂ AȘTEAPTĂ SĂ TRĂIȚI VIAȚA ÎN FERICIRE ȘI IUBIRE.

Stați în rugăciune, sfântul Rozariu să fie în mâinile voastre și în fiecare zi uniți-vă cu Isus în comuniune spirituală.

Dumnezeu vă aude, nu vă temeți să Mă slujiți așa cum vă cer.

Binecuvântare și har pentru voi.

Iisus, Sfântul Israelului.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4902815233093907&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu