marți, 19 ianuarie 2021

FII UIMITĂ, BISERICA MEA, O NOUĂ BISERICĂ VA RĂSĂRI, VA FI BINECUVÂNTATĂ DE MINE, NOII MEI PĂSTORI VOR FI SFINȚI, VOR FI ÎN DIVINITATEA MEA - Carbonia, 14 ianuarie 2021

 Iubiții Mei copii, Tatăl vostru vă vorbește, fiți atenți la apelul Meu.

SCHIMBAREA PLANETARĂ ESTE ÎN ACȚIUNE, SISTEMUL SOLAR SE ÎNDREAPTĂ SPRE MENIREA SA, ESTE ÎN ACȚIUNE O PUTERNICĂ FURTUNĂ SOLARĂ CARE VA ATINGE PĂMÂNTUL.

VA FI UN ÎNTUNERIC TOTAL, VEȚI FI DEMNI DE MILĂ PENTRU CĂ TOTUL SE VA OPRI, FĂRĂ LUMINĂ, TOATE SERVICIILE SE VOR BLOCA.

Adevăr vă spun: pregătiți-vă, oamenilor, vremea sfârșitului a venit, bătălia este în desfășurare, piața aurului se va opri, totul va intra în mizerie.

De aceea astăzi intervin, pentru a vă spune să luați în considerare apelul Meu ca să fiți pregătiți pentru ce este mai rău. Puneți-vă în siguranță pentru a înfrunta furtuna, abandonați-vă  în Mine, refugiul sigur, Dumnezeul Creator. Întoarceți-vă repede la Mine, oamenilor, ca Eu să intervin în ajutorul vostru și să vă pun sub protecția Mea pentru a putea fi mântuiți.

Satana își încearcă ultima carte, crede că câștigă, dar mândria lui depășește, nu va învinge niciodată pentru că acesta este timpul pentru întoarcerea Fiului Omului. Va înebuni de furie, își va vedea sfârșitul, pecetea lui va cădea și va fi legat pentru totdeauna în iad.

Lumina lumii își revendică copiii! Așteptați-Mă, dragii Mei, iată-Mă că vin!

FII UIMITĂ, BISERICA MEA, SARCASMUL TĂU ȘI INFIDELITATEA TA ACUM TE VOR TRIMITE ÎN IAD CU DUMNEZEUL NEDEMN PE CARE L-AI URMAT ÎN LOCUL MEU; VEI FI SCLAVA LUI ȘI VEI SCUIPA SÂNGE PENTRU TRĂDAREA TA FAȚĂ DE MINE.

VA RĂSĂRI O NOUĂ BISERICĂ, VA FI BINECUVÂNTATĂ DE MINE, NOII MEI PĂSTORI VOR FI SFINȚI PENTRU CĂ LE VOI DĂRUI DIN MINE, ÎN DIVINITATEA MEA VOR FI.

Copii ai Ierusalimului, în scurt timp veți auzi clopotele bătând de sărbătoare, vor bate toate pentru sosirea Regelui regilor. Vor avertiza lumea că Fiul omului coboară din Raiul Său cu armata Sa ca să sărbătorească cu toți copiii credincioși, cei care sunt în așteptarea Lui, Dumnezeul Dragostei. Sunteți gata să ajungeți la final, putreziciunea acoperă deja bine tot Pământul, nenorocitul șarpe a contaminat planeta voastră, veninul său este acum peste toată omenirea.

AM DECRETAT VINDECAREA FIILOR MEI.

IATĂ DE CE ASTĂZI VĂ SPUN, ÎN ADEVĂR VĂ SPUN: AȚI AJUNS LA FINAL, PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ÎNTÂLNIREA CU CREATORUL VOSTRU DUMNEZEU, FIȚI PREGĂTIȚI SĂ VĂ PREZENTAȚI ÎN FAȚA LUI, DEZBRĂCAȚI-VĂ DE PĂCAT, CĂIȚI-VĂ CU O INIMĂ SINCERĂ.

Părăsiți tronurile voastre, oamenilor de mizerie infinită, sufletul vostru va pieri în iad. Niciodată nu veți mai vedea soarele răsărind dimineața, întunericul va fi veșnic peste voi, în flăcări veți urla, veți plânge, dar milă pentru voi nu va mai fi, durerea voastră va răscumpăra multe avorturi și sacrificii ale copiilor Mei. Adio, suflete blestemate, Dumnezeu vă va expulza de pe Pământ pentru a-l da reînnoit celor smeriți și blânzi cu inima.

 DINTRODATĂ LUMEA ÎȘI VA SCHIMBA ASPECTUL. DORINȚA TATĂLUI.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4868486553193442&set=a.242597375782406

Un comentariu: