duminică, 10 ianuarie 2021

Începe marea recoltă a sufletelor! - 9 IANUARIE 2021, LYNNE JOHNSON

Așa cum spune Domnul: 4 Rămâneţi în Mine, şi Eu în voi! După cum mlădiţa nu poate aduce rod de la sine dacă nu rămâne în viţă, tot la fel nici voi, dacă nu rămâneţi în Mine. – Ioan 15:4

Cuvânt primit pe 28 decembrie 2020 la 1:02 dimineața de Lynne Johnson

 Copiii Mei, sunteți gata pentru ceea ce va veni? Trebuie să vă pregătiți pentru tot ce se va întâmpla. Multe evenimente se vor întâmpla rapid. Și multe oi pierdute vor avea nevoie de ajutorul vostru. Voi sunteți lucrătorii viei și trebuie să fiți gata ca să-i ajutați pe cei care au mare nevoie. Pregătiți-vă să-i ajutați! Trebuie să fiți înrădăcinați în cuvântul Meu. Nu puteți să-i ajutați pe alții decât dacă sunteți pregătiți să faceți asta. Intrați în cuvântul Meu! Absoarbiți tot ce puțeți. Rămâneți în Cuvântul MEU pentru că tot ce a fost scris, trebuie să se împlinească.

Vă voi conduce și vă voi instrui, dar trebuie să faceți și voi partea voastră. Fiți gata, fiți pregătiți pentru evenimentele majore care sunt pe cale să înceapă. Urmați-Mi instrucțiunile, ascultați VOCEA MEA ÎN LINIȘTE.

NU VĂ BIZUIȚI PE PROPRIA VOASTRĂ ÎNȚELEGERE. Acest lucru este crucial pentru siguranța voastră, deoarece cel rău va aștepta să dejoace planurile MELE. EL NU ARE NICIO MILĂ FAȚĂ DE NIMENI - AMINTIȚI-VĂ ASTA.

Nu vă angajați cu diavolul, fără ca Eu să vă ghidez,veți cădea. Cel Rău știe că mai are doar puțin timp și va face tot posibilul să distrugă lumea.

Cu toate acestea, el nu poate face nimic ca să vă rănească atât timp cât voi Mă ascultați și Mă urmați pe Mine. Cunoașteți căile dușmanului vostru pentru că el încearcă să vă distrugă și să-i oprească pe cei pierduți ca să accepte mântuirea. Își dorește ca TOȚI să-l urmeze la chinurile veșnice. Rămâneți vigilenți. Rămâneți concentrați și veți aduce pe mulți în Împărăția Cerurilor. Ce bucurie veți avea! Toate lucrurile sunt posibile cu Mine. EU SUNT îți voi da tot ce trebuie pentru a face ceea ce trebuie făcut. Timpul pentru a culege recolta sufletelor este scurt. Fiți gata să Mă urmați. EU SUNT te voi ghida și proteja. Nimic nu se va întâmpla fără știrea Mea. EU SUNT este în control. EU VĂ IUBESC, copiii Mei,  și sunt cu voi mereu! NU VĂ VOI LĂSA ȘI NICI NU VĂ VOI PĂRĂSI NICIODATĂ! Sunteți în mâinile Mele. Aveți încredere în Dumnezeul vostru că va face ceea ce trebuie făcut.

Pregătiți-vă să intrați în cuvântul Meu. Evenimentele încep și voi, copiii Mei, trebuie să fiți pregătiți pentru cea mai fulminantă perioadă a acestei ere, împlinind Cuvântul Meu.

Începe marea recoltă a sufletelor!

Regele vostru Yeshua, Mesia Mântuitorul.

Va iubesc, copiii Mei, cu o iubire veșnică. Raiul vă așteaptă pe fiecare! Mare vă va fi răsplata.

Timpul este acum, așa că pregătiți-vă pentru că vine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu