sâmbătă, 23 ianuarie 2021

ÎNAINTE POPORUL MEU, FRUMUSEȚILE LUI DUMNEZEU VĂ AȘTEAPTĂ SĂ LE GUSTAȚI - Carbonia, 20-01-2021

Iubiți copii, vă binecuvântez și ascult inima voastră, aud bătaia ei pentru Isus, în mare iubire, o iubire care depășește pământescul; sunteți acum atrași în iubirea Lui și așteptați cu bucurie intervenția Sa.

Iubiți copii, iată-mă, sunt cu voi în această parte a Bisericii, sunt cu voi în acest loc sfânt, vin din cer plină de Duhul Sfânt și vă acopăr pe fiecare dintre voi cu Mantia mea, vă primesc în Mine și vă ocrotesc de capcanele diavolului.

Acesta este un timp al marilor revelații lumii, această Omenire va cunoaște adevărul pentru că îl va cunoaște pe Cel ce ESTE; El se va manifesta în curând lumii, în splendoarea sa infinită va veni la poporul Său, se va prezenta în marea Sa milostivire, El va chema pe fiecare fiu la Sine și El va fi cel care vă va binecuvânta. El va asculta durerea fiecăruia dintre copiii Săi, îi va judeca și îi va despărți după propriile lor lucrări.

ÎNAINTE, POPORUL MEU, TIMPUL A SOSIT, FRUMUSEȚILE LUI DUMNEZEU VĂ AȘTEAPTĂ SĂ LE GUSTAȚI.

Tuturor celor care iubiți și credeți cu adevărat în Fiul lui Dumnezeu, vă vor fi date sarcini importante, pentru că în Noua Eră vor fi multe atribuții de îndeplinit; totul va începe cu Mine, cu voi; vă voi deschide porțile Noii Ere, vă voi prezenta tot ce am pregătit pentru voi, vă voi prinde de mână și vă voi conduce la noua viață în Mine.

NOI CERURI ȘI NOI PĂMÂNTURI VOR APĂREA PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU,

ELE VOR ACOPERI TOTUL ÎN IUBIRE ȘI COMUNIUNE

VOR FI ALEȘII LUI DUMNEZEU ȘI VOR FI CEI CARE VOR GENERA NOI FII ÎN SFINȚENIE ȘI IUBIRE PENTRU CĂ VOR APARȚINE LUI DUMNEZEU, PENTRU CĂ EI SE VOR ALĂTURA LUI DUMNEZEU ÎN PROPRIA SA DIVINITATE, VOR FACE PARTE DIN NOUL IERUSALIM ȘI VOR FI CEI CARE ÎL VOR MOȘTENI PE DUMNEZEU.

Satana este furios, planul său a eșuat, scopul lui este acum umbrit, Dumnezeu intervine pentru a pune capăt răutății lui și pentru a realiza pe Pământ Planul Său de Salvare.

Îmi conduc copiii la Mine prin profeții Mei, îi pun în stare de ascultare și de a se întoarce la Mine.

CUVÂNTUL MEU ESTE MÂNCAREA CARE NU VA TRECE NICIODATĂ, CINE SE HRĂNEȘTE CU CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ȘI FACE VOINȚA LUI ESTE MÂNTUIT.

Aceste cuvinte ale mele sun pentru cei care încă ezită să vină la Mine, pentru cei care încă nu vor să se corecteze și să revină la calea care duce la viața veșnică.

Atenție copilașilor, Tatăl este la dreptatea Sa, brațul Său deja a coborât pe Pământ, intervenția Sa va pune capăt distrugerii acestei Omeniri îndepărtată de la Creatorul său, Dumnezeu, și abandonată Satanei.

Lucrarea Satanei este cu adevărat nemiloasă, NOUL VIRUS VA FI TERIBIL, lumea va trece prin atâtea suferințe :... cine va rămâne pe acest Pământ va trece prin Marea Strâmtorare printre plăgi și distrugerea vieții pe această Planetă.

Înainte! Eu îi aștept pe copii convertiți, sfinți, purificați în Iubirea Mea; ascultați Vocea Mea și urmați-Mă pentru a fi în Mine salvați.

PREGĂTIȚI-VĂ CASELE CU SACRAMENTALII ȘI UN ALTAR DEMN DE A MĂ ONORA.

PUNEȚI ÎN VOI IUBIREA ȘI OFERIȚI-VĂ IUBIRII PENTRU A FI IUBIRE ÎN IUBIRE.

Dumnezeu iubește, vă iubește pe toți și vă așteaptă pe toți la Sine, reînnoiți în iubirea Lui veți fi un popor nou și credincios.

Strigați lumii a doua venire a Lui, El este aproape și în curând Îl veți vedea, toți Îl vor vedea! Amin

Vă binecuvântez în PreasfântaTreime. https://www.facebook.com/photo/?fbid=4896417710400326&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu