sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Vaccinul cu ARN este ultimul act de împotrivire împotriva lui Dumnezeu

Nu putem fi salvați dacă renegăm adevărul revelat. Nu putem fi salvați dacă renegăm chiar și un singur adevăr revelat. Printre primele este că Dumnezeu nu este numai Creatorul tuturor, ci este și Creatorul nostru. Ceea ce înseamnă că prin intervenția Sa personală directă, i-a creat pe Adam și Eva, primii noștri părinți.

Este și Creatorul nostru prin intervenția directă și personală  în creația fiecărui suflet uman: a noastră, în momentul concepției noastre.

Deci, Dumnezeu este autorul codului nostru genetic așa cum este autorul sufletelor noastre.

Înțelepciunea lui Dumnezeu este infinită și deci și codul nostru genetic este o bijuterie divină și nu doar un dar al veșniciei divine. Am uitat PRIMA PORUNCĂ? Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, să nu ai alți dumnezei afară de Mine. Pin urmare, ca să iei un vaccin cu ARN care alterează codul nostru genetic și adaugă un lucru artificial, fie la originea sa, fie din cauza faptului că nu provine din rasa noastră, este deci ULTIMUL ACT DE REBELIUNE.

Pentru că omul spune: aparțin mie însumi și nu AM NEVOIE de natura pe care mi-ai dat-o, dar o voi transforma și voi deveni o ființă după creația mea!

Acesta este motivul pentru care NWO vrea să-i vaccineze pe toți. Nu se tratează nici de bani, nici măcar de putere, ci de crezul lor satanic. Vor ca toți să devină rebeli împotriva lui Dumnezeu Creatorul în așa fel încât să fie condamnați toți.

Acesta e motivul pentru care Ioan Evanghelistul în Cartea Apocalipsei spune că atunci când Cristos se va întoarce va distruge femeile și bărbații răi care se vor găsi. Pentru că nu sunt ai Săi, ci sunt rebeli și împotriva trupului, și împotriva sufletului.

Dar să nu uităm și prima CONDIȚIE de salvare: putem fi salvați doar pentru că Dumnezeu a devenit UNUL DINTRE NOI și aceasta a meritat salvarea rasei noastre.

„Unul dintre noi” înseamnă fiul lui Adam. „Pentru rasa noastră” înseamnă pentru fiii lui Adam.

Dacă alterăm sau permitem să fie alterat ADN-ul nostru, atunci nu mai suntem fiii lui Adam. Și deci nu putem să obținem salvarea în Isus Cristos.

Dacă acesta este sensul pentru care, într-un oarecare mod s-a descoperit prima poruncă a creaturii, de a fi ceea ce Creatorul Său l-a făcut să fie, poți pretinde o favoare sau iertare? Este doar o singură corectare pentru un anumit păcat: condamnarea eternă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu