luni, 25 ianuarie 2021

CEREȚI AJUTORUL MEU, FIILOR, SUNT MAMA VOASTRĂ - Carbonia, 23-01-2021, ora 16:22, prima locuțiune

Pentru slujitorii săi.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Copiii mei, iubiții mei, iată-mă printre voi, sunt aici pe acest deal sfânt binecuvântat de Rai. Astăzi vreau să dezvălui următoarea mea venire printre voi, vreau să vă spun că vă voi ține de mână și vă voi conduce în această ultimă luptă împotriva satanei.

PREGĂTIȚI-VĂ  SPIRITUAL, FIII MEI, FIȚI ÎN COMUNIUNE SPIRITUALĂ CU ISUS ȘI LUAȚI ARMA SFÂNTULUI ROZARIU ÎN MÂINILE VOASTRE. Fiți puternici în rugăciune, fiți îndrăzneți în vestirea Cuvântul lui Dumnezeu lumii, fiți așa cum cere Dumnezeu: slujitori smeriți în slujba Sa, în această lucrare.

Chemarea pentru voi a fost un har, copiii mei, un har pe care văd că l-ați acceptat cu dragoste. Kilometrii pe care îi parcurgeți de fiecare dată pentru a ajunge la acest loc sfânt sunt binecuvântați de Domnul. Domnul vă va răsplati pentru tot, copiii mei, pentru fiecare lucru vă va umple cu tot binele si vă va aduce într-o viață nouă unde veți avea doar fericire și dragoste.

Haideți, dragii mei! ... Hai, poporul lui Dumnezeu! Voi veți fi moștenitorii lui Dumnezeu, veți fi conducătorii unei noi generații, veți genera un popor sfânt.

Timpul s-a scurs, cortina este pe cale să cadă peste această lume a păcatului, Domnul se grăbește să reînnoiască totul.

PREGĂTIȚI-VĂ CASELE, PREGĂTIȚI ALTARUL, LUMÂNĂRILE, SACRAMENTALIILE, DAR MAI ALES FIȚI PREGĂTIȚI SPIRITUAL, SUFLETUL SĂ FIE CURAT.

Cereți iertare, în genunchi, în fața crucifixului.

CEREȚI AJUTORUL CERULUI, CEREȚI AJUTORUL MEU, FIILOR. Sunt mama voastră.

VOI ALERGA SPRE VOI DE FIECARE DATĂ CÂND MĂ VEȚI CHEMA MAMĂ!

Mama lui Iisus și mama voastră, copiii mei! Vă iubesc din toată inima mea, Isus v-a dăruit mie și eu vă îmbrățișez, și ca Mamă vă voi sprijini în fiecare situație, în fiecare luptă cu care te vei confrunța în acest timp și veți fi mereu în binecuvântarea lui Dumnezeu.

Nu priviți niciodată înapoi, nu priviți nici la stânga, nici la dreapta, mergeți înainte pentru lucrurile pe care Isus vi le cere.

SLĂVIT SĂ FIE ISUS HRISTOS. MEREU SĂ FIE LĂUDAT.

Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre, vă însemn inima cu semnul crucii și vă rog să fiți adevărați soldați ai lui Hristos în această luptă finală.

ÎNAINE, TOTUL A ÎNCEPUT ȘI TOTUL ESTE PE cale să se sfârșească!!! AMIN.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4912547472120683&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu