marți, 12 ianuarie 2021

TOT PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA, VEȚI INTRA ÎN DISPERARE - Carbonia, 10.01.2021

Fii ai Ierusalimului, azi încă vă chem la convertire, răspundeți-Mi acum, mâine poate fi prea târziu.

Potirul Meu este vărsat, timpul s-a terminat, lumea este în decădere, sufletul vostru este murdar.

Ce mai așteptați încă, copiii Mei? Nu trec peste timpul acordat, totul este decis! PE NEAȘTEPTATE VEȚI AUZI UN VUIET PUTERNIC PE CER ȘI ÎNTREGUL PĂMÂNT VA TREMURA, VEȚI INTRA ÎN DISPERARE PENTRU CĂ VEȚI SIMȚI ÎN INIMA VOASTRĂ CĂ PENTRU VOI ESTE SFÂRȘITUL!

Iată, Dumnezeu Creatorul tună mânia Sa împotriva celor răi, intervine asupra acestei Omeniri necuviincioase.

Eu, Dumnezeu, voi purifica această lume blestemată de satana și Îmi voi pune pecetea în iubire și caritate.

UN NOU POPOR, O NOUĂ GENERAȚIE VA LOCUI PĂMÂNTUL REÎNNOIT DE DUMNEZEU, ÎN SFINȚENIA LUI VA PUNE NOUL SĂU POPOR, NICIODATĂ NU VA MAI FI PĂCATUL.

Satana și-a terminat timpul, planul lui a eșuat, chiar dacă în mândria lui va face ULTIMA BLESTEMATĂ TENTATIVĂ DE A MĂ SFIDA.

FIII MEI, TREZIȚI-VĂ, ACESTA ESTE TIMPUL PATIMII VOASTRE, NECAZUL VOSTRU VA FI TERIBIL DACĂ NU VĂ DESCHIDEȚI INIMA MIE. Cereți-Mi iertare cu inima căită, implorați milostivirea Mea, să aveți în voi adevărata dorință de a fi ai Mei și Eu vă voi salva.

Îngrijiți-vă pentru adevărata voastră convertire ACUM, în acest puțin timp care încă vă rămâne la dispoziție; nu fiți încăpățânați, primiți în voi aceste apeluri ale Mele de salvare, întoarceți-vă la Mine, Unicul și Adevăratul vostru Dumnezeu pentru a fi mântuiți.

Rotația Pământului prinde viteză. Timpul devine din ce în ce mai scurt, întunericul va coborî înainte ca să vă dați seama.

AMERICA este în pericol, inamicul este pe cale să-și dezlănțuie răzbunarea, lăcomia lui este mare, acum se simte mai puternic, va ataca America și va provoca dureri mari.

Rugați-vă, o, oameni, rugați-vă pentru ca intervenția Mea să fie anticipată. Umbra morții înconjoară lumea! Treziți-vă, rugați-vă fiii Mei, întoarceți-vă la Mine.

DUMNEZEU TATĂL.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4850528024989295&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu