luni, 11 ianuarie 2021

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU AVERTISMENT! - Carbonia, 06.01.2021

Se va întâmpla în curând, când totul va părea în mâinile diavolului, iată că Eu, Dumnezeul Creator, Tatăl vostru, voi trezi Omenirea la Mine.

Cu puterea Mea voi surprinde oamenii! Mă vor vedea, vor fi uimiți, în inima lor vor simți frică de Mine, dar nu vor înțelege imediat pentru că sunt absenți față de Mine. Au trăit lumește și s-au îmbrăcat cu lumini false. Atunci și numai atunci vor striga cu toată suflarea pe care o au în trup: „Părinte, simțim mânia Ta!”.

Veți fi ca nebunii, nu veți înțelege pentru că nu veți fi pregătiți! Ați pus la îndoială Adevărul Meu, ați fugit în vraja satanei care, ca un bun seducător, a reușit să vă îndepărteze de Mine, dar EU SUNT, o, oameni, ați știut-o, dar în mândria voastră M-ați înfruntat și M-ați abandonat ca să urmați idolii din această lume, să vă umpleți de strălucire și pofte, să vă bucurați de păcat pe deplin.

Satana v-a făcut orbi, v-a luat luciditatea, v-ați abandonat jocului său și acum nu va mai fi posibil să ieșiți din cercul său de moarte.

FOCUL VA PLOUA DIN CER, PĂMÂNTUL VA TREMURA PESTE TOT,

TUNETE ȘI ZGOMOTE VOR VENI DIN CER,

MÂNIA LUI DUMNEZEU VA FI TERIBILĂ.

Voi v-ați destinat viața Iadului, o, oamenilor, în liberul arbitru ați ales, acum voi fi Eu, Dumnezeul vostru Creator, care va face ordine.

Destul, copiii Mei, destul! Ați atins limita, ați mers prea departe, nu mai pot aștepta, copiii Mei credincioși, mica Mea rămășiță imploră intervenția Mea, deoarece oboseala este mare și dorința de Mine este mare. Îmi imploră întoarcerea timpurie! Ei strigă marea lor iubire pentru Mine! Se învăluie în Mine! Călăuziți de Maria, cu Sfântul Rozariu în mână, ei luptă împotriva Răului și imploră milostivirea Mea.

Iată-Mă, copiii Mei binecuvântați, Dumnezeul vostru v-a auzit plângerea, a apreciat cererea voastră pentru salvarea acestei Umanități meschine, acum este timpul ca Eu să vă dau răsplata dreaptă ridicându-vă la Mine pentru a vă încânta de Mine.

Timpul s-a încheiat, a venit EPIFANIA pentru ca lumea să Mă recunoască: Regii magi M-au onorat, M-au adorat și s-au închinat înaintea Mea; L-au recunoscut pe Dumnezeul care mântuiește, au umblat urmând steaua pe care Eu le-am trimis-o ca îndrumător către Mine, i-am condus la Mine și Mi-au răspuns cu iubire.

Astăzi vă aștept pe voi, vizitați-Mă, copiii Mei, recunoașteți-Mă și cereți-Mi iertare pentru că a sosit timpul Manifestării Mele.

Sunteți cu toții iubiți, sunteți cu toții în Inima Mea Sacră, ca Tată și Dumnezeu vă aștept să vă dau harul în Mine. Nu fiți nebuni, pocăiți-vă acum și cereți iertare pentru păcatele voastre ... renunțați la Satana și Eu vă voi lua în Mine și vă voi da din Mine.

Ce bucurie să vă am pe toți ai Mei!

Ce frumusețe în ochii Mei!

Ce bucurie să puteți trăi în Imensitatea Mea!

Ce fericire pentru voi, în Lumea Mea!

Înainte, iubiți copii, am văzut injustiția voastră, recunosc umanitatea voastră, dar vreau să Mă aud numit Tată, vreau să fiu totul pentru voi!

Veniți la Mine, nu mai întârziați, vă iubesc!

Dacă veți fi capabili să înțelegeți aceste Cuvinte ale Mele, veți fi salvați.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4837575382951226&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu