miercuri, 20 ianuarie 2021

PREGĂTIȚI-VĂ DE AVERTISMENT - Carbonia, 16.01.2021

Binecuvântat este cel care face voia Domnului. Puneți în voi Cuvântul Meu și folosiți-vă de milostivirea Mea.

Tunetul este deja gata să avertizeze, totul este pe cale să fie văzut de om, ochii lui vor vedea și urechile sale vor auzi, pentru mulți va fi plânsul și scrâșnirea dinților. Am cerut caritate și iubire, am cerut adevărata convertire a inimii, Mi-am chemat copiii la Mine, dar degeaba am așteptat întoarcerea lor, s-au predat lumii, trăiesc în lume și se hrănesc cu lumea.

IUBIȚI FII, O, VOI CARE VENIȚI AICI CA SĂ MĂ ONORAȚI ÎN ACEASTĂ CHEMARE SPECIALĂ, VOUĂ VĂ VA FI DAT SĂ MĂVEDEȚI PENTRU TOTDEAUNA, VOUĂ VI SE VA DA DARUL DUHULUI SFÂNT.

Aveți milă pentru frații voștri, pentru cei care trăiesc în lume și rugați-vă pentru convertirea lor. Este nevoie de convertire înainte ca marea furtună să se dezlănțuie, înainte ca Dumnezeu să-și coboare brațul pentru a-i extermina pe cei nesăbuiți.

Iubiți copii, Eu, Dumnezeu Tatăl Atotputernic vă spun în adevăr că toată jertfa voastră pentru această chemare la voința Mea va avea o mare răsplată. Veți avea pâine, veți avea apă, veți avea totul din abundență,  vă veți bucura de lucrurile lui Dumnezeu și vă veți bucura de toată dragostea Lui.

Voi surprinde Biserica Mea, pe copiii Mei necredincioși, trădători, cei care s-au alăturat dușmanului Meu pentru a lupta cu Mine. Iată, îi surprind în toiul nopții, nu vor mai vedea soarele răsărind dimineața și nu vor mai auzi niciodată vocile celor dragi.

Iubiți copii, strigătul Meu este dragoste nesfârșită, plânsul Meu este durere infinită, nu văd întoarcere la Mine, ci Îmi văd copiii pierzându-se în iad, urmându-l pe satana și hrănindu-se cu veninul lui.

Astăzi, Soarele a apărut în această Grotă, un nou Soare care va uimi inimile oamenilor, tuturor celor care se vor apropia aici în această Peșteră cu dragoste în inimi față de Mine, Dumnezeul Dragostei.

Voi călcați pe un pământ sacru, oamenilor, încălțămintea voastră este pe Sfânta Mea Colină, această Colină care se va dezvălui în curând în Mine, Raiul Meu va coborî aici, în acest loc, și va transforma totul în Lumină Divină.

ÎI VOI ÎMBRĂȚIȘA PE TOȚI CEI CARE MĂ URMEAZĂ, CEI CARE AU RENUNȚAT LA LUCRURILE LUMII PENTRU A PREFERA LUCRURILE LUI DUMNEZEU. VOI PUNE TOATĂ DRAGOSTEA MEA INFINITĂ ÎN EI ȘI ÎI VOI TRANSFORMA ÎN MINE ȘI ÎI VOI BINECUVÂNTA CU VIAȚĂ NOUĂ ȘI VEȘNICĂ.

Biserica Mea stă să se prăbușească definitiv, falsificatorul și-a decretat deja atacul asupra Mea, pe Altarul Meu e sacrificiul satanei și în potirul Meu își pune otrava lui. Se hrănesc cu mizerii și blesteme. Totul se va termina curând pentru că Raiul va coborî pentru a-i extermina pe acești trădători, va pune capăt răului și va reînnoi Biserica în credincioșie față de Dumnezeu și în lucrurile lui Dumnezeu, în adevărul Său.

Mulțumesc vouă, care și astăzi ați ajuns aici pe acest pământ nou unde totul Îmi va aparține. Datorită vouă am reușit să duc mai departe lucrarea de salvare. Răspunsul credincioșilor a fost lucrul care a făcut inima lui Dumnezeu să triumfe.

Înainte cu dragoste și credincioșie! Încă puțin, intervenția Mea este acum la momentul ei. VEȚI FI CEI CARE VOR PRIMI DARUL DUHULUI DE SFINȚENIE drept cadou și veți conduce un nou popor către adevărata civilizație în iubirea lui Dumnezeu..

Sfârșesc prin a vă spune, copiii Mei, să aveți credință, nu vă abandonați gândurilor voastre, ci luptați cu toții pentru ca Satana să nu poată avea loc în inimile voastre. Ucigașul este gata să vă omoare dacă nu sunteți vigilenți în cuvântul Meu.

Și aici Îmi decretez triumful cu toți cei care sunteți ai Mei.

Vă binecuvântez și vă port cu Mine în inima Mea sacră.

BINECUVÂNTAȚI-VĂ CASELE, FAMILIA ȘI PREGĂTIȚI-VĂ DE AVERTISMENT.

Dumnezeu Tatăl.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4876791305696300&set=a.242597375782406

Un comentariu: