luni, 18 ianuarie 2021

CORECTAREA GREȘELILOR - MESAJ DE LA DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS DAT GLYNDEI LOMAX N 13 IANUARIE 2021

„Acesta este sezonul pentru corectarea greșelilor, fiii mei.

Acesta este sezonul pentru a rezolva problemele restante și pentru a face pregătiri pentru a părăsi lumea.

Doresc ca voi să faceți pregătirile voastre acum. Nu vreau ca adevărații Mei copii care pășesc în strânsă legătură cu Mine să vadă răul care vine, mulți dintre voi vor fi chemați acasă la Mine înainte de acel moment.

Există deja mult rău în lumea voastră, dar o să vină mai mult rău. Doresc ca fiii Mei să nu aibă parte de păcat și răutate. Vreau să petreceți mult timp în rugăciune și în Cuvântul Meu sfânt și să le spuneți și altora despre mântuirea Mea.

Folosiți-vă timpul care vă rămâne cu înțelepciune, fiii mei, astfel încât răsplata voastră din ceruri să fie foarte mare".

1Pe 3:15 - ci sfințiți-L în inimile voastre pe Cristos ca Domn și fiți întotdeauna pregătiți să răspundeți în apărarea voastră oricui vă întreabă despre motivul nădejdii care este în voi cu blândețe și frică

Luca 21:36 - Vegheați, așadar, rugându-vă tot timpul, pentru ca voi să fiți considerați vrednici să scăpați de toate aceste lucruri care urmează să se întâmple și să puteți sta în picioare înaintea Fiului Omului. "

Romani 13: 8-12 - 8 Să nu datorați nimic nimănui, decât să vă iubiți unii pe alții, pentru că cel care îl iubește pe altul a împlinit deja Legea. 9 De fapt, aceste porunci: „Să nu săvârșești adulter! Să nu ucizi! Să nu furi! Să nu depui mărturie mincinoasă! Să nu poftești!” și orice altă poruncă sunt cuprinse în cuvântul aceasta: „Să-l iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți!”. 10 Iubirea nu face niciun rău aproapelui. Așadar, plinătatea Legii este iubirea. 11 Și faceți aceasta cunoscând timpul în care trăim, căci este deja ceasul să vă treziți din somn! Într-adevăr, acum mântuirea noastră este mai aproape decât atunci când am început să credem. 12 Noaptea este pe sfârșite, ziua este aproape. Așadar, să ne dezbrăcăm de faptele întunericului și să îmbrăcăm armele luminii!

Ioan 9: 4 - Eu trebuie să săvârșesc lucrările Celui care m-a trimis, atât timp cât este zi; vine noaptea când nimeni nu mai poate să lucreze.

https://www.facebook.com/338943849458033/photos/a.745721125446968/3969374446414937/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu