vineri, 15 ianuarie 2021

CARBONIA, 17 februarie 2007

CARBONIA, 05 IANUARIE 2021.

Notă: ÎN  URMA MESAJULUI RECENT DIN 4 IANUARIE, SE REPUBLICĂ MESAJUL CARE TRATEAZĂ ARGUMENTUL DATAT PE 17 FEBRUARIE 2007 CU TITLUL :... ′′ VOI ANTICIPA TIMPUL ÎNTOARCERII MELE".

17 februarie 2007

Nimic nu voi schimba din Evanghelia Mea, dar un lucru adaug: ′′Îmi voi anticipa timpul întoarcerii Mele".

Isus în toți copiii Săi, cei care Îl urmează, slujitori credincioși la o chemare specială înainte de întoarcerea Lui glorioasă.

 Vă mulțumesc că sunteți atât de fideli chemării Mele, Isus este cu voi toți, și nu vă va lăsa niciodată singuri. La venirea Mea, veți fi copiii care vor triumfa alături de Mine și veți fi în slava Regelui vostru, Omul-Dumnezeu, care a venit din dragoste să izbăvească poporul Său de rău.

Isus este Regele Universului și pe Pământ va fi Bunul Tată, când în gloria Sa, va transforma Pământul în iubire infinită.

Acum este momentul Patimii Mele, da-ul vostru să fie sincer, nimic nu vă cer pentru Mine, totul să fie pentru lume, alăturați-vă strigătului Meu de iubire ca slujitori în misiune, în anunțarea revenirii Mele iminente printre voi ca să fiu Dumnezeu cu voi pentru totdeauna. În lumina Mea veți fi toți noi, în Iubire veți fi și în Iubire veți triumfa ca să fiți dragoste în Iubire.

Hristos se află în Patimile Sale, potirul Lui este plin de păcatele voastre, nu voi trece dincolo de dragostea Mea pentru voi, vă chem la Euharistie și convertire!

Pocăiți-vă, copii, și veniți la Cel Sfânt, schimbați-vă viața. Puneți lumina iubirii în voi, convertiți-vă acum cât încă timpul vă mai permite.

Voi nu credeți, copii, dar timpul care este peste voi este un timp de dezastre și orori. Salvați-vă în Hristos Domnul.

Puneți-vă în siguranță în Mine, nu vă voi lăsa să pieriți în întuneric, ci vă voi înălța în Paradisul Meu și vă voi acoperi cu toate harurile Mele, vă voi izbăvi de rău ca să fiți în dragoste, în fericirea veșnică a iubirii.

Isus, astăzi îți spune, femeie: ziua ta a sosit ca să fii citită. Strigătul Meu să ajungă până la marginile pământului pentru a-Mi anunța întoarcerea,  gloria Mea va fi precum în cer așa și pe pământ.

Luminile lumii sunt deja la sfârșitul lor, timpul lucrurilor diavolului s-a terminat, Lumina Mea intră pe pământ pentru ca să radieze de lumină tot Pământul: iubirea Mea va inunda întreg Pământul.

Bucură-te, femeie, da-ul tău a fost bun pentru Mine, soarele este sus pe casa ta. Isus își pune pecetea iubirii și milostivirii peste tine, vei fi slujitoare în slujba iubirii și milostivirii, cea care va dicta lumii Cuvântul lui Isus, bucurie nouă pentru inimile departe de iubire care se va deschide iubirii pentru că dragostea va intra în ei.

Nimic nu se schimbă în Evanghelia Mea! ... și nu din acest motiv, voi sau copiii consacrați, nu trebuie să acceptați spusele Mele. Vă spun că nimic nu este diferit în Evanghelia Mea, dar un lucru adaug și nu-l scot: anticiparea întoarcerii Mele, pentru ca iremediabilul să nu se întâmple în lume.

Este vremea Apocalipsei, Sfânta Maria la Medjugorje vă cheamă la ′′convertire", vă  cheamă la milostivire pentru a fi copii ai Celui Preaînalt. El vă cheamă să fiți dragoste în dragoste, cere post și rugăciuni ca lumea să se poată mântui din mâinile mizerabile ale diavolului. El vă cere colaborarea în lucrarea de convertire a lui Hristos Isus. Sunt ultimile timpuri , chiar și pentru aparițiile Mariei în Medjugorje.

Timpul este al adevăratei lupte, nimic nu este mai important decât convertirea voastră. Cheamați-Mă Tată, cheamați-Mă la voi, sunt Hristosul Cel viu și vă voi ajuta să vă mântuiți, să vă eliberez din lanțurile satanei. Dar trebuie să vă schimbați viața, întoarceți-vă la Isus pentru că numai așa poate interveni Isus în voi. Libertatea voastră stă în alegerile voastre, nu oblig pe nimeni să Mă aleagă, spun doar că Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, și că numai în Mine este mântuirea voastră. Pentru cel care înțelege bine ajung puține cuvinte, cine vrea sa înțeleagă, înțelege.

Jugul Meu este dulce și povara Mea este ușoară, nu va fi greu să vă întoarceți la Isus. Isus încă vă spune: dragostea Mea este infinită și întoarcerea Mea este deja pe pământ, pregătiți-vă ca să fiți gata cu Isus în inima voastră și să fiți recunoscuți atunci când voi trece, ca să văridic din marele necaz. Satana este furios, va distruge tot ce găsește departe de dragostea Mea, și vă va târî cu el în Gheennă. Nu Mă voi întoarce până când fiecare fiu al Meu nu va cunoaște acest adevăr pentru ca să aleagă liber: fie cu Iisus, fie cu Satana,... Iadul!

Paștele este gata să fie sărbătorit de voi toți."

Iisus

https://www.facebook.com/338943849458033/photos/a.345217902163961/3948305741855141/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu